Monday, December 21, 2015

Rezeki Datang Bergolek Di Kala Sengkek


Hi korang....

ingatkan panas sampai ke petang...heheheh...amenda ntah aku ni...ekceli excited sebab cheque Nuffnang yg aku cash out Oktober lepas dah sampai...seronok gak la..dah tengah bulan ni mai plak rezeki kan..ikutkan aku lupa dah pasal cheque ni ha....tgok ada plak atas meja...harus la melonjak hatiku kan..riang ria...alhamdulillah rezeki anak..
Thanks to Nuffnang...thanks buat korang yang rajin klik iklan aku...terima kasih jugak sebab sudi berkunjung ke sini...ntah apa- apa aku bebelkan hari2 sampai korang rajin datang bertandang...appreciated that...insyaallah aku akan cuba balas kunjungan korang...soon...

21 comments:

  1. Alhamdulillah..kdg rezeki yg Allah nak bagi tu tak disangka-sangka...:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki datang tepat pada masanya.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..
    Rezeki masuk disaat memerlukan ye Suria..

    ReplyDelete
  4. masyuk rejeki tuuu., bestnyer., huhu2

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...kalau akak dapat pon mesti lompat2 bintang...maklum la akak kan tak koje...hehehe...

    ReplyDelete
  6. Alhamdullillah..murah rezeki..nk murah lagi kena la sentiasa memberi...mai sikit..

    ReplyDelete
  7. TYahniah kak...saya punya tak gerak2..sobs!

    ReplyDelete
  8. wahh syoknyaa.. dah lama kita xcashout nuff sbb xlepas nk cashout.. hehe

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, nasib baik bergolek, bukan melayang :P

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah