Thursday, December 24, 2015

Lombok Aku Datang - Day 2 Part 2

Gili Trawangan, Lombok Indonesia

Hi korang...Selamat bercuti...minggu ni cuti panjang erk..Malaysia memang kaya ngan cuti kan...well jom la sambung kisah Lombok ni ha...hehehehe...lama dah terbengkalai...korang pun bosan menunggu update dari aku kan...sabar..sabar...salahkan ku jangan salahkan ku....hehehehe

Ok lets jump into the sea...hahahaha....keterujaan terhadap laut memang tak leh nak tolong...moh ler tengok gambar....


wefie berlima...tp pesal aku ciput je...


okey ni kalau cuci gambar ni cntik ni simpan buat kenangan


semua cuba kerut muka sebab panas berdenting


ni masa dah naik speed boat...cantik kan....wah masing masing berdebar ni...


semua excited nak meneroka Gili Trawangan


Mak Rofi, Siti dan Mira...lucky takde yang mabuk


ni je la kerja aku...amik gambar..sampai kena tegur jangan sampai kamera jatuh ke laut...


ombak di tepi2 speed boat


suka laut membiru..


no wonder Lombok antara pulau terkenal..


nak sampai dah ni...


gunung ganang dah kelihatan


Alhamdulillah...sampai jugak akhirnya....cantikkan...


subhanallah..aku nak ke sini lagi


air yang jernih nampak ikan jugak...


masa ni memang tak sabar nak meneroka apa yang best...

Sambung lagi ye...

Alah...korang cuti kan...sure pi jalan- jalan...nanti korang free korang singgah blog aku eh...aku dah sediakan beberapa entry Lombok untuk korang....hutang kena la tunaikan...ye tak...lepas ni aku up aktiviti yang aku buat kat sini...aku tak sewa basikal..aku tak pandai...haaaa..jangan nak gelakkan aku eh...aku memang tak pandai naik basikal..so aku terlepas part yang best...iaitu ke satu tempat di mana ada buaian dalam laut...frust giler part tu....nak pergi lagi please.....

Sambung next entry ye.....nak habiskan jugak suriaamanda vacation 2015 ni...

6 comments:

  1. CANTIK nyer lombok kak oii~ cantik sgt!

    ReplyDelete
  2. Cantik sangat laut kat sana...hijau dan jernih hakak sukaaa sangat...ni kalau anak akak tengok mesti teruja

    ReplyDelete
  3. cantiknyeeee..tp bab panas berdenting tu adoi sunburn!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah