Sunday, December 20, 2015

Telemovie Cik Siti TV3...


Korang tngok tak tadi citer lakonan Izara Aisyah ni?

Aku baru bukak citer ni jer si kembar menjerit- jerit takut...adehhh....terpaksa layan Doraemon Stand By Me...amenda ntah diorang ni...tapi takper la...sebab sebelum tgok iklan promo citer ni macam best kan....cerita ini mengisahkan mengenai seorang gadis muda yang diberi nama Cik Siti yang disumpah oleh nenek kebayan semata-mata mahu mengubati penyakit kulit yang dihidapinya. Sebaik sahaja Cik Siti kembali cantik dan jelita, dia kembali merampas cinta hatinya iaitu Awang.

ruginya tak dapat tengok...sure best citer ni..pelakon pun bleh tahan kan....kalau si kembar tak buat hal tadi sure dah tgok habis dah..kena la cari balik citer ni kat TONTON....

Pengarah :A.Aida Production
Terbitan : A.Aida Production
Pelakon : Izara Aishah, Fattah Amin, Rusdi Ramli, Farahdhiya Fauziah Nawi, Mimi Ernida, Afzan dan ramai lagi.

Kenapa la aku terjebak tengok citer Doraemon tu tadi...dah la aku ni jarang dapat peluang tgok tv....erm....

4 comments:

  1. best2 ..last dia skali dia nikah ngn pak kulin..org alim jgk la.maka sumpahan dia berakhir la..

    ReplyDelete
  2. Tak tengok tv pun sebab leka hadap novel genre seram semalam.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah