Friday, December 11, 2015

Rancang Cuti Tahun Depan Dengan Annual Leave Optimizer 2016


Hi korang...

Dah Jumaat dah..tinggal beberapa minggu je lagi nak habis tahun 2015 ni kan...macam cepat sangat la masa berlalu...

Aku tengok ramai yang share Annual Leave Optimizer 2016 ni...so aku pun amik kesempatan nak share jugak...at least kalau nak tambah cuti leh la refer kan...banyak skit cuti..hehehe..sebenarnya aku tak berapa suka cuti lelama ni...nak2 public holiday...bukan poyo...cuma bila cuti lama duit mengalir macam air...betul tak? macam tahun depan nak bercuti ngan anak sendiri pun kena fikir banyak kali sebab dia dah sound dah..dia nak focus on UPSR...Haih..anak aku dah UPSR tahun depan korang oiiii....seram hati aku la...memang kena banyak luang masa ngan dia....kena pandai atur jadual aku ni....

Apesal la banyak sangat cuti tahun 2016 ni...pening fikir....

10 comments:

  1. syok cuti thn dpn byk gk bersambung2 kira jimat juga la cuti...kejap je dh nk abis thn 2015 kn

    ReplyDelete
  2. cepat jer masa berlalu kan...sama lah kita, anak sulung Nad pun next year UPSR..hehe..macam tak caya jer!

    ReplyDelete
  3. betullll lagi lama cuti lagi bnyk pakai duit! huwarghhh..

    ReplyDelete
  4. thn dpn byk cuti umum... sy tgh buntu apa nk plan ni...plan kawen kot hahahaha

    ReplyDelete
  5. Tak biasa rancang cuti walaupun sekolah ada cuti tertentu... Sebab biasa yg rancang tu tak jadi...

    ReplyDelete
  6. Saya check-check hari tu macam tak banyak aje cuti tahun depan. Dahlah saya ni cuti tahunan tak kiralah berapa tahun kerja, 16 hari aje. Jepun kata banyak no public holidays kat Malaysia ni so tak mahu bagi cuti tahunan banyak-banyak kat staff! Ni barulah terbaca leave optimizer for 2016. Wah, sekali tengok macam best aje! Saya memang suka cuti ni. Best dok kat rumah tapi tak nak jadi surirumahtangga sepenuh masa ^_^

    ReplyDelete
  7. Ada hikmah disebalik cuti panjang tu. Untuk Dania yang akan berhadapan dengan UPSR. Sama jugak dengan dak Kakak ai..

    ReplyDelete
  8. banyaknye cuti..hehe...best dalam tak best..

    besar dah anak ye..kena blaja rajin2 lah next year :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah