Wednesday, December 2, 2015

Emosi Aku Semakin Pulih

photo source from Google

Seminggu dua ni aku agak tertekan...sebab tu aku kurang update blog...biasalah kan kita ni manusia dan dah namanya manusia...takde yang perfect...Semua orang alami tekanan...semua orang hadapi pelbagai masalah dari segi fizikal dan emosi...Allah bagi akal untuk kawal pemikiran...selama aku berdiam diri aku dah fikirkan ke arah yang positif...apapun badai yang melanda aku kena hadapi...
Alhamdulillah...im back to normal...kembali on track..dan kembali akif dalam dunia blogging...aku dah close deal dengan beberapa event food review..dan ada jugak yang terpaksa aku let go..sebab masa tak sesuai...
Hidup harus diteruskan...aku yakin ada hikmah yang tersembunyi di sebalik apa yang terjadi...aku nekad untuk teruskan kehidupan seperti biasa..aku dah malas nak fikir tentang anasir- ansair yang mengganggu emosi aku...hidup aku untuk anak aku. Aku tak kisah bila orang bertanya tentang jodoh dan tak perlu aku canang kepada umum apa jawapan aku...alhamdulillah hubungan aku dengan sidia berjalan dengan lancar..walau banyak dugaan hubungan kami makin kukuh...tiada istilah serik dalam hidup aku tetapi percaya pada ketentuan allah...korang semua doakan yang terbaik untuk aku eh...

Well im back again mewarnai dunia blogging aku...insyaallah aku akan keep track...nantikan cerita- cerita aku yang seterusnya....TUNGGU.....

Dear Stalkers....yes..you...you yang always stalk me....keep on stalk me...couse i know my life is better than you looser!!!!

9 comments:

  1. sedih nawww bunyi nye tu.. welcome laling ..

    ReplyDelete
  2. Be strong ye SA..Allah menguji sebab Dia tahu awak kuat..Dia syg awak hambaNya....awak mampu menyara anak & membantu family...awak berjaya melawan penyakit yg digeruni....pedulikan cakap orang...just say Alhamdulillah...:)

    ReplyDelete
  3. Semoga Allah SWT mempermudahkan segala urusanmu dan memberikan kekuatan untuk melalui setiap cerun dan liku...

    ReplyDelete
  4. keep strong SA & akak tunggu utk baca update entry SA...

    ReplyDelete
  5. awat ni?saya dah terlepas cerita ke??tak pe SA..tak de siapa yang boleh tentukan kebahagain kita selain Dia..banyak kan sabar , berdoa dan terus berusaha..:)

    ReplyDelete
  6. Semoga SA sentiasa kuat menghadapi dugaan hidup ini...

    ReplyDelete
  7. Kak saya pn baru kembali gak..mood ke laut. Ntah nape ntah..xsihat kot

    ReplyDelete
  8. Salam, owh lama xsinggah sini...hope emosi dan fizikal akak sihat cepat ya.. (n_n)
    pray the best for you, InsyaAllah .. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah