Friday, April 8, 2016

Ada yang Kureng la..Tak Berapa Nak Layan....

Hi korang...

Aku adalah pencinta Yong Tau foo...dalam sebulan mesti 2-3 kali aku makan YTF ni...yang jenis bersup macam ni aku jarang makan tapi ntah kenapa tekak tak sihat aku ni nak makan yang sup..beli and makan kat Food Court NuSentral semalam...sup dia rasa macam air kosong...tak macam sup dan rasa macam air kosong yang dipanaskan...erm..nak tak nak dah beli dan agak mahal so makan je la...dah rezeki dinner semalam kan...itupun tak habis sebab tak layan sangat rasa dia...akibatnya aku kelaparan tengah malam td.


rupa paras dah mengancam dah menyelerakan..tapi rasa dah out..


ambik sauce dan cili potong konon untuk tambah umphhh..tp non hado...


Ingat nak complain...tp malas plak kan..malas nak mencipta onar di food court...ececece...

Cukup la sekali makan or beli YTF kat sini sebab yang nyata x sedap..tak macam food court KL Sentral beberapa tahun sudah..mana la akak tu pindah erk...kalau tak tu kan...hari2 aku boleh layan YTF kat situ...

10 comments:

  1. dia lupa letak gara kot..ehheh..tai nampak memang sedap..

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi ♥
    kalau tgk rupa...hmmm...kuah pun nampak mcm air kosong je..
    dah la org tgh lapar...aisss..sabar jela ye kak SA

    ReplyDelete
  3. kemungkinan besar, dia masak dan tak rasa masakan dia terus hidang..hahaha

    ReplyDelete
  4. yeke. alahai kesian kak sa. kalau kakcik mesti dah meraung sebab yela kan tengah lapar, makanan tak sedap pulak. tapi takpelah, at least kak sa dah tahu YTF kat situ kurengg.

    ReplyDelete
  5. nampak memang sedap tu. tapi klu supnya tak rasa memang faillah.

    ReplyDelete
  6. Saya pun penggemar yong tau foo. Xpernah mkn bersup gini. Sian akk..br nk makan tp rasa xmemuaskan hrm...nk niaga..niaga la betul2 kan

    ReplyDelete
  7. sy tak suka yong tau foo yang sup atau yang cicaH TU .. TAH LA NAPE ... HEHEHEHE

    ReplyDelete
  8. rasa air kosong...alamakkkk potong stim betul...
    tgk mcm sedap je kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah