Tuesday, April 5, 2016

Kerana Double Chin Dah Tersembul, Aku Pilih Pretzel Auntie Anne's

Hi korang...

Aku macam perasan dah tersembul double chin aku tu ha..berlapis dagu sampai nampak ketara dalam gambar..badan makin mengecik tp dagu plak berlapis..apa sebab aku makan semua berkumpul kat situ ke...arghhh...x leh jadi ni...tak nak amik nasi la ( eleh...berapa lama je tahan) so lunch semalam aku beli pretzel je...alhamdulillah kenyang...


aku ngeri tgok sosej besar tersembul maka aku gigit dulu sesiap..hahaha...bongoknya stetmen


dah lama tak makan pretzel auntie anne ni...rasa masih sama tak berubah pun...


aku beli buah pear 8 biji RM10 kt MBG..

Korang...ada petua nak hilangkan double chin tak?

Giler punya ketara berlapis..padahal badan kurus je...huwaaa dah kenapa ...sebelum ni takde...lately ni je plak...risau ni...

Kena start jadual pemakanan balik ni...avoid nasi semula dan makan roti wholemeal..lauk takde masalah as long as makan yang tak berlemak dan banyakkan sayur- sayuran, buah pun dah banyak dalam esbok kat umah...kena atur balik la...mana tau leh hilang berat lagi 2-3 kg ke kan..la ni menten 53kg...

Apapun aku tetap nak hilangkan double chin aku ni...ini memang tekad...

Masalah problem betul la ko ni Suria Amanda

11 comments:

  1. kena buat urutan kot setiap pagi... tapi kite punya lagi berlapis lapis mcm kek lapis sarawak hehehehheheheh

    ReplyDelete
  2. huwaaaaaaaaaaaa feveret kite nie kak auntie ann's

    ReplyDelete
  3. kena jaga makan ni. tapi kan comel jugak dagu berlapis ni. hehehe

    ReplyDelete
  4. Hehehe double chin laaa comel akak..kikiki tu tanda cukup makan cukup khasiat laaa tu..tapi kalau dah ketara sangat nak kena buat sesuatu gak tuu

    ReplyDelete
  5. Kakkkk, asal tak order yg ada coklat tuuuu.. Yang tu lagi aummmmm... Sedap sangat samgatt... Opss lupa misi nk kurangkan double chin

    ReplyDelete
  6. kena urut2 la kot.tak pun buat seneman leher..angkat kepala,tarik ke depan.. tunduk ..gitu..jangan tunduk2 terus pitam dah la..hahah

    ReplyDelete
  7. Adehh kak sa. Den ttbe mengidam plak auntie anne. Tapi kakcik tengah usaha nak kuruskan double chin gakkk arghh stress ade yg tegur double chin kc tau hahaha

    ReplyDelete
  8. suka makn pretzel choc mint.. tapi selalu cepat habis

    ReplyDelete
  9. Aunty anne fav saya..tp.saya syka pretzel original letak salt n butter. Makan pepanas...sedapppp

    ReplyDelete
  10. kite dah takde double chin..dulu ade jgk..sekarang hilang dh sbb makin kurus...hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah