Wednesday, April 13, 2016

Biz Card Baru Dah Siap Untuk Sepetang Bersama Blogger..

Jom Jumpa Aku Di Sepetang Bersama Blogger

Hi korang...

Tahun ni aku dapat join SBB lagi sekali..tahun lepas daftar tapi tak dapat pergi sebab aku pi mana aku pun tak ingat..ohhh..tahun lepas outdoor...memang aku tak dapat pi walau dah daftar dah...so tahun ni pergi la jawabnya sebab ramai kawan- kawan yang aku kenal dari awal di SBB2014..so takkan tak support plak SBB2016 kan..apa plak kata kawan- kawan aku nanti...selain dari workshop, SBB ni pun majlis ilmu jugak...gathering blogger dan berkenal- kenalan dengan blogger baru...luaskan networking dan luaskan pergaulan juga...ukhwah berpanjangan kan...

So..untuk itu aku print lagi biz card..harap 2 box ni cukup la...dan designer aku pilih kali ni adalah Azhafizah iaitu orang yang sama design template blog aku ni...erm..teringin plak nak tukar template..nanti la aku bincang dengan fiza...

Kali ni biz card aku simple je..nampak kemas dan professional skit..takde nak letak2 gambar aku de...cukup orang kenal nama..


Santek tak?


Sapa nak kad aku?


Alhamdulillah..
Tak lama pun tunggu...aku order ni pun siap tanya dulu..sempat tak siap sebelum SBB...bila dia kata ok je..aku tanpa lengah bagi details dan theme kaler..kali ni aku nak kaler hitam dan gold..pas tu design aku bg contoh dan Fiza yang design..sekejap je aku terus proceed...

Korang kalau nak tempah design template dan business card boleh la terjah Fiza dari Blog Sihatimerahjambu . Aku memang sangat- sangat recommend...so far setakat ni aku memang puas hati dengan hasil kerja Fiza.

Base on my experienced la....

23 comments:

  1. wow... elegan sangat kad tuh.. Eh eh kita pon macam minat la..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan..sila tempah dengan Fiza ye..hehehehe

      Delete
  2. elegen dan klas sekali. nnati jumpa sbb ya

    ReplyDelete
  3. one word: CANTIK
    win la part crown tu...

    ReplyDelete
  4. macam puas hati la.. cik en tengah usha usha spe yg de buat.. hihihi..

    ReplyDelete
  5. yeaa nanti kita exchange yer kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok..nanti kita exchange..harap2 dpt pergi..

      Delete
  6. Waaaahh... simple but nice! Nampak exclusive. =)

    ReplyDelete
  7. Yang lama dulu pun saya masih simpan..ada rezeki saya nanti dapat la kad SA ni ..heehh..tapi saya tak pi SBB..pi nanti postgambar kat IG banyak2 ye..Nak jamu mata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah kalau ada rezeki pergi...Mak SA warded..berbelah bagi plak hati nak pergi

      Delete
  8. Replies
    1. Akak pun tak tentu lagi dpt pergi ke x..Mak dh warded plak ni...

      Delete
  9. wow bergaya namecard uols
    nti boleh lah dpt 12keping ye
    hahahaha

    ReplyDelete
  10. Santek! Fiza punya artwork design mmg tak pernah mengecewakan.. Kite pon tempah design blog dengan Fiza.. Teringin nak join SBB ni tapi bimbang tak larat.. 2,3 hari ni sakit pinggang nyut2, x buleh nak duduk or berdiri pr berjalan lelama.. Nak kena baring bila datang sakit.. Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul..hasil tangan Fiza memang x mengecewakan...inipun I x sure dpt pergi ke tak..sebab Mak warded plak kan...

      Delete
  11. Cantik kad ni. Batch78, sebaya la kita ye sis?

    ReplyDelete
  12. Mmg nampak serious dan commited sebgai blogger nampaknya tu. Semoga maju jaya ye SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah