Monday, April 25, 2016

Hasil Blogging Rezeki Anak- Anak Buah

Hi korang...

Seronoknya dalam dunia blogging kalau berkolaborasi dengan mana- mana online shopping website...leas dah buat kerja sure dapat habuan..hehehe...alhamdulillah ini la hasil selepas kolaborasi dengan client..harap diorang satiesfied dengan hasil kerja aku...

Rezeki buat anak buah aku la kali ni...Dania dah besar kan..so..kena belikan dia benda lain plak...



untuk Qhaira...


Si kembar Adeliya


Sikembar Aressa


Qhaira..

The best part masa aku balik Sabtu lepas..kebetulan diorang ikut atuk jemput mama...masuk2 kereta je masing2 peluk aku macam 5 tahun tak jumpa..siap kiss2 lagi...eh kenapa plak ni..tak pernah- pernah bodek macam tu...terus hilang letih mama...hehehehe....

Macam dah tau- tau je mama ada bawakkan something untuk diorang kan...lepas tu dah dapat habuan...menyombong balik dengan mama..especially Qhaira tu...hahaha...

Ragam anak anak kan....

Layankan aje...janji letih kerja hilang....

12 comments:

  1. Alhamdulillah, cantik-cantik SA.

    ReplyDelete
  2. singgah petang isnin ♥
    Alhamdulillahhhh....rezeki mereka...
    baik aunt nie...
    boleh x klau nak jadi anak buah angkat akk..hihihi

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki. Eka pun jenis terima je voucher kalau barangnya best2. Eka minat menulis disamping tu dapat gakla merasa rezeki. Dapat produk, boleh pakai. Dapat voucher boleh beli baju + handbag ikut keperluan kita. Lgpun eka bukan popular hehe picisan je

    ReplyDelete
  4. wah cantiknyaa. btw mmg seronok tgk ekperesi bebudak dapat benda yang dorang suka. lagi lagi yg dah petah. ada tu siap nak terus pakai lagi.

    ReplyDelete
  5. singgah petang http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. rezeki anak-anak ye...cantik-cantik semua

    ReplyDelete
  7. Betullah kata org membahagiakan org lain juga satu kepuasan untuk diri sendiri.....

    ReplyDelete
  8. seronokkan bila dapat buat orang yang kita sayang gembira....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah