Friday, April 1, 2016

Terima Kasih Hamba Allah...

Hi korang...

Seminggu ni makan free jer...ekceli dah 2 minggu...aku lom up citer tu lagi...busy la korang semua...sabar eh..walau dah agak basi..aku tetap akan up untuk simpan dalam diary blog aku ni ha...mana tau esok2 dah tua..dah pencen boleh baca semula kan...hahaha...

Well ribuan terima kasih la kepada Hamba allah yang belanja...dapat promotion la tu kan....


goreng pisang...ke pisang goreng?ah lantak la...


Vadeh...eh..masalavadeh...eh...ah..lantak ar..x reti de..

Ada yang belanja Nasi Lemak Hijau sambal paru...

Ada yang belanja Nasi Khoumok ( Kelantanese Dishes)

Lepas ni tak tau sapa plak nak belanja makan...2 bulan akan datang ni sure ramai yang belanja makan..masalah la nanti ni...eh masalah???
Masalah la pada aku sebab akan menyebabkan aku gemuk....sure punya....

Orang tua- tua cakap, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.

9 comments:

  1. wah rezeki hari jumaat.. Hehehe. Goreng pisang sedap nya pekena teh o sekali. =D

    ReplyDelete
  2. nk di tolak tka elok, kene lah dimkn ye dak kak.... len2kali baru diet hehehe...

    ReplyDelete
  3. meriahnyaaaa.. macam2 tu akak makan..body maintain jerkkkk..jelessss

    ReplyDelete
  4. berkenduri di hari jumaat, alhamdulillah.

    ReplyDelete
  5. alamak vadee tu my pujaan ok
    lama x mkn vadee
    ni kena pi cari vadee le pulok arrghh

    ReplyDelete
  6. uncle peminat vadeyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah