Thursday, April 21, 2016

Hidangan Dalam Kuali Kecil Kelainan Dari Wok & Grill

Hi korang...

Dah lunch? so rata- rata sokong je aku nyer blog kan..hahaha...korang suka jer kalau up bab makan- makan kan...okey la..disebabkan in i blog aku yang punya....maka aku up lagi gambar makan...hehehee..ok kali ni aku nak ajak korang ke food court NuSentral lagi...makan hidangan yang di masak dalam kuali kecik...eh..bukan di masak..dihidangkan dalam kuali kecik comel molek je...cukup portion makanan untuk sorang makan...korang kalau datang sini boleh terus ke gerai no 2..terpampang perkataan Wok & Gril...yang wok ni aku rasa hidangan goreng- goreng je..yang Grill ada banyak pilihan ikan dan segala menatang seafood bakar ala2 Portugis style...


aku snap untuk korang senang cari kedai ni...


Fried Beef Noodles yang sedap....daging pun lembut dana tak liat...tak nampak daging...ada la dalam celah2 bedah mee tu ha...


di bekalkan kombinasi sup kosong yang sedap dan cili potong serta sambal...


RM7.95...WHAT????? murah?

Memang murah...memang sedap...

Memang akan jadi pilihan aku la sebab murah..yang mahal skit yang Grill tu...yang hidangan goreng2 paling mahal pun RM10..kalau bawah RM10 ni kira ok la...style aku makan plak kat food court memang tak beli air..makan je makanan tu...sib baik ada sup tu kan...takde pun aku ok je..dah sampai opis baru aku minum air masak...hehehe..bukan budget ye...sebenarnya untuk mengelakkan dari perut muncit...haaaa...petua tu..petua..please take note...

Okey la..pada yang nak mencuba...jangan lupa Wok & Grill di food court NuSentral...banyak pilihan makanan kat sana...nanti bila2 aku skodeng lagi apa yang best...banyak gerai tak explore lagi...sementara ni aku stop bawak bekal dulu...bukan apa...budak lama dah angkut dapur dan tong gas...kejam kan? 

Korang rasa kejam tak? senyap2 jer dia blah begitu saja...takpe la..ko buat la aku and yang lain2 macam tu..aku tak nak cakap lebih...itu antara ko ngan allah...

6 comments:

  1. Murahnya..Ya Allah..nampak sedap nya..saya memang suka makan meme goreng dengan kuah sup..eheheh..eh..sup tu untuk makan dengan meee ..kan?/saya makan mee goreng dengan kuah sup mak saya kata pelik..rupanya memang ada jual gini..heheh

    ReplyDelete
  2. mak aii sdapnya mee goreng tu..:)

    ReplyDelete
  3. Ika penah makan kat sini. Ika kan selalu turun kl sentral. Pi la makan kat sini. Ika makan lala portugis tu. Sedapp. Ngan bendi nyum nyumm

    ReplyDelete
  4. da lama tak makan mee goreng..nampak sedap

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah