Wednesday, April 6, 2016

Murah Rezeki Hari Ni...

Hi korang...

Selepas puas meroyan bagai kat FB semalam pasal kejadian kat rumah sewa aku...pagi ni masuk kerja kawan yang balik bercuti hulur sebekas strawberry ni...wahhhh...suka..suka..suka....awet muda ni...aku selalu je beli strawberry..memang amalkan makan selalu...sedap...selain strawberry tu for sure aku tau dia baru balik dari Cameron Highland, ada sedikit rendang paru dan hati lembu untuk aku...wahhhhh sedapnyaaaa...alhamdulillah...murah rezeki...


Rendang dan strawberry


Selain tu dapat gak Badge dari Mommy Irra EFG, dan jugak keychain dari kawan opis serta penulis novel terhebat kak Umie Nadzimah....

Seronok nya...betul2 murah rezeki hari ni...hehehhe...

Sejuk skit hati yang panas dari semalam...takpe la...dugaan kan...

Kalau allah tak sayang allah tak duga...

Ye tak?



16 comments:

  1. murah rezeki akak..alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah bnyak rezeki kak SA dapat! :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. sekurang-kurangnya ada sesuatu yang menggembirakan hati disebalik apa yang terjadi kan.. ;)

    ReplyDelete
  4. betul tu kak..pahit akan manisnya..waaaa...gituuu hehehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki.. Semoga murah rezeki yang memberi..

    ReplyDelete
  6. Wah..saya pun suka strawberry..sukàrasa masam manis dia tu

    ReplyDelete
  7. Stoberi sedapnya..rezeki
    Pasti ada hikmah ats kejadian yg berlaku...

    ReplyDelete
  8. hihihi akak mencari mana rendangnya..
    rupanya dalam bekas penutup putih tu..
    Atas nya strawberry ..
    Alhamdulillah.. kegembiraan yg dikongsi oleh kekawan tu :)

    ReplyDelete
  9. Strawberry nak sedap kena makan masa kat sana..Fida hari tu pun makan dekat sana..sebab kalau bawak balik..mesti rasa masam lepas tu jadi lebam

    ReplyDelete
  10. Pergh perghhhh tgk gambar first je rasa nak terkam fon ni sebab nampak sedap sgt kahkahhhh. Alhamdulillah kak sa. Kak sa kuat tu Allah duga. Be stronggg muah

    ReplyDelete
  11. Wahhh button badge efg..kita pon dpt gak tadi akk...waaa stoberi tu menggoda btol laaaa

    ReplyDelete
  12. Rendang paru dan hati?kite tak suka makan benda tu..segala jenis organ dalaman kite tak makan..hehe

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah...murah rezeki ko dik memacam dapat :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah