Thursday, April 7, 2016

Cosmoderm Tetap Pilihan Hati...

Hi korang...

Benda free memang la best kan..sapa kata x best..best sebab x perlu kuarkan duit sendiri. Lagi best bila receptionist call bg tau ada parcel..hahaha..gedik plak...aku ni baru je consume set penjagaan muka Cosmoderm tea tree oil tu..so aku di jemput untuk letak testimoni kan..so dapat la voucher RM50 untuk redeem product Cosmoderm. 

So kali ni aku x amik product penjagaan muka tapi aku amik Shower gel...sekali 4 botol aku beli...memang berlebih la amount tapi still jimat sebab tak banyak pun nak top up kan..dah confirm duk dendiam tunggu product sampai..


Besau kotak yang sampai...


uik...macam rahsia sangat...


tadaaa.......ada 4 botol..

Jimat kan...
belum guna lagi pun sebab masih banyak lagi shower gel LUX aku tu...4 botol ni aku rasa jimat untuk 5-6 bulan ni...kat situ dah save belanja groceries dah kan..Tapi aku ni korang jangan percaya sangat..cepat terpengaruh...hahaha..kang LUX ke apa ke kuarkan product baru aku sibuk nak cuba...ini la kelemahan wanita kan...tapi aku nyer prinsip kalau terpengaruh dengan benda elok takpe...ye tak?

Sejak aku guna cosmoderm ni aku jarang kena jerawat batu yang besar2 tu...set tea tree oil tu buat kulit aku bersih..sebab tu aku tak tukar lagi ke jenama lain dan setia dengan Cosmoderm...eh..takde lagi ke pihak Cosmoderm nak buat apa2 review erk...hehehe...mengada betul...

Korang kalau ada masalah jerawat boleh la bertukar kepada product Cosmoderm...product yang mana? 


9 comments:

  1. SERONOKNYA... REZEKI NI.. XPELAH TMBAH SIKIT JE..STILL BERBALOI

    ReplyDelete
  2. untung kak SA dh jimat barang groceries yg tu. belanja untuk benda yg elok takde masalah. Yang tak elok la yang masalah bazir duit. hihi ^_^

    ReplyDelete
  3. wahhhh banyak nyer! cosmoderm memang bagus..saya kenal cosmoderm dari tahun 2002 lagi. ade jual kat farmasi sogo.

    ReplyDelete
  4. wah..dulupun biasa gna pencuci muka cosmoderm jgk but now tkar lain..huhu...xsesuai

    ReplyDelete
  5. amboiii ko nok...sampai 4 sekali harung...mai pas kat aku sebotol...heheh..

    ReplyDelete
  6. Untuk pelembab muka, anak dara ai guna cosmoderm. Nampak dah ada perubahan pada muka dan dia suka.. ;) Pencuci mukanya ai yang guna.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. tulis je review tu SA..ramai yang nak baca ni..heheh..lagipun nanti kalau cosmoderm nak mintak letak link, SA mintak la bayaran nye..eheheh..

    ReplyDelete
  8. Wahh seronoknya... sekali 4 botol dibeli..

    ReplyDelete
  9. suka tea tree...wangi segar je kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah