Monday, April 4, 2016

Imaginasi Dan Keinginan Memuncak Kerana IKEA

Hi Korang...
Aku kan kalau pi IKEA memang terpaksa menahan nafsu Dan Keinginan yang Memuncak terhadap setiap promosi dan deco hiasan dalaman yang dipamerkan...giler cantik..giler modern..giler menambat hati...tu baru aku...blom Mak aku lagi tu...huwaaaa ..cantik kot...normal perasan yang dialami oleh wanita kot kan..kalau aku banyak duit dah lama aku beli....


Aku suka yang ni..unuk anak..tapi sapa anak ramai la kan..boleh letak nama diorang lagi....ini kalau Dania tengok sure dia pun mintak..paling tunggu pun dia berangan gak la macam mama eh...


Yang ni memang cantik giler...aku nyer impian nak ada kitchen cabinet macam ni blom tercapai...cantiknyaaaaaa...kalau aku dapat sure aku nak duduk dapur je...menghayati keindahan dapur kan..ini baru aku..lom Mak aku Dan adik beradik aku jugak tengok...rega? 
For sure mahal la kan..kalau murah dh lama aku beli...ekceli banyak lagi gambar aku amik..tp aku x tau HP aku ni giler...semua hilang..ntah mana aku save x tau la...silap aku tak transfer awal2...maybe dia tak nak aku berangan lebih - lebih kot....
Sedey......


15 comments:

  1. cantik-cantik...jatuh cinta dengan kabinet dapur tu

    ReplyDelete
  2. Tak boleh tahan tengok jugak..suka decor ni.

    ReplyDelete
  3. kichen kabinet tu simple tp menarik kan.lagi2 warnanya

    ReplyDelete
  4. kalau masuk ikea mmg giler weiii..mcm2 deko ada kan...huhu...

    ReplyDelete
  5. mana tau 1 hari nnti tercapai impian kan kak... mmg ddk dapur jelah kalu dpt kitchen kabinet lawo gtu

    ReplyDelete
  6. Kitchen cabinet warna merah.. ohsem.. ai like.. ada rezeki lebih nanti boleh letak color merah tu.. memang menyala2 meluap2 tengok dapur yang sexy tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. yang cabinet dapur tu gojes sangat!

    ReplyDelete
  8. siapa pergi IKEA tak pasang angan2, itu adalah pembohong besar.

    ReplyDelete
  9. cantiknye...yang ada nama anak anak tu apa yea...mcm partition blik ke?rietta pown klu ke ikea, tgk semua cntik....

    ReplyDelete
  10. ikea? hmmmmm tak suka gi ikea la SA.
    buat diri ni teruja, tapi duit takde ha ha ha.
    aida lom lg jejak kaki ke ikea cheras.
    tunggu dulu hingga time yg sesuai, duit pun byk skit :)

    ReplyDelete
  11. Mmg bahaya g ikea ni..semua. nak

    ReplyDelete
  12. saya pun byk berimajinasi bila ke ikea,belinya tak lagi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah