Tuesday, April 12, 2016

Sarang Tebuan Usah Di Jolok, Ada Yang Hilang Kepala Kang...

KERANA SEBUAH PEAR

Hi korang...

Maybe ada yang perasan aku nyer status kat FB pagi ni tadi...ya allah panas sungguh hati aku ni...nasib aku tak lempar je buah pear ni kat muka minah tu...kena pergi kursus tatasusila agaknya la minah tu...selamba badak je sound aku makan buah pear dia...elooo...aku bukan x berduit nak amik buah pear kau....aku beli buah pear mahal x macam kau beli buah pear longgok dah lembik kat pasar malam...boleh plak claim buah pear dia dalam fridge hilang dan sama macam aku makan..wahhhh..pas ni kena tulis nama aku la kat buah pear tu sebab sama...bongok tul..memang la sama..nama pun buah pear...beza pun maybe saiz je la kot...


sumber gambar dari google


Aku copy status aku kat Fb tadi untuk korang plak....


Tgh dengar lagu Janam dr film Dilwale sambil mkn buah pear depan pc tetiba ada suara sumbang

Dia : Rizz, u mkn I punya buah pear hah???

Aku: you dh kenapa? Simply2 tuduh org..u ingat I xde duit beli buah ke?

Dia : No...I punya buah pear hilang, I put in our fridge

Aku: then u can simply2 accused me took your pear?

Dia : then siapa ambil one...same pear what..

Aku : watch out with your language OK...

Dia : haiyya...ckp pun marah....

Aku rasa lg lama aku tengok muka dia ni..lg aku berapi..baik aku keluar kejap...sukati je nak tuduh org...

Jahanam betul....

Lama- lama nanti aku nyer darah tinggi ni dah sampai limit dah ni, memang meletup punya kejap lagi ni..makin hari makin buat hal plak ngan aku...aduhai....sakitnya hati aku...

Aku nak keluar la...nak cool hati aku jap...

Happy Lunch korang.....

10 comments:

  1. comel lak ai buah pear atas tuh...kikkiki

    ReplyDelete
  2. lepas ni kena ukir siap2 nama kat kulit buah pear.

    ReplyDelete
  3. tragedi buah pear ni.. huihh..kalau saya pun panas kot..awal2 dah tuduh. kalau tanya elok2 kan baik.. ..tak pun sebelum tuduh tu pi check dulu pear kita kat dalam fridge tu..ingat balik kita dah makan ke belum buah tu..entah2 kita makan lepas tu lupa..sesuka hati nak tuduh orang..

    ReplyDelete
  4. hmmmm buah pear je kot .... hmmm cuba tanya elok2 main sound je klu aku pun panas ....
    minah sengkek ni .... jgn bubuh dlm fridge ckp die ...simpan bwh meja .... sapa pun tak ambik ...


    lg satu sape suruh dgr lagu janam-janam kan dah jahanam hehehe cool kak

    ReplyDelete
  5. Selamba badak aje menuduh lepas tu boleh pulak dia kata yang SA cakap pun nak marah. Memanglah nak minta kena lemps macam ni.

    Kalau angin sangat, memang kena keluar SA. Jangan dijeling lama-lama muka minah ni. Nanti badan sendiri yang merana. Habis segala angin melintang patah keluar kang!

    ReplyDelete
  6. Suruh dia seal peti sejuk tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. akak letak nama akak kat buah2 akak. hahaha

    ReplyDelete
  8. alahai..
    mmg kene tulis nama lah lps ni..
    payah jugakan kalau jadi gini
    main,serbu tak pakai helmet je..

    ReplyDelete
  9. Geram org pgai gini kan...mmg ada org jenis mcm ni. Kwn ofis saya bab makan..ok. tp ada pulak bab lain yg tak senang juga hehehe. Pgai manusia ni ssh nk jangkal kan

    ReplyDelete
  10. Gitulah kan bila dah duk serumah. Masing masing kena tolak ansur dan sabar nampaknya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah