Friday, April 22, 2016

Farewell Lunch For Azlin Abas at Tony Romas, NuSentral

Selasa lepas...sekali lagi makan free...ya allah makan..makan..dan makan je la kerjanya sekarang ni...hampur setiap minggu makan free..murah betul rezeki...masa ni tengah training...pun dah tentu makan free kan cuma selasa tu tak makan tenghari kat tempat training..pi farewell kak Azlin Abas yang tamat kontrak dengan T4 team..wah..pas ni Kak Lin leh rehat la kan..leh jalan- jalan...tak yah pening bab cuti dah...

Farewell untuk kak Lin kami buat di Tony Romas NuSentral. Opis dekat kan..terjah situ je la nampaknya...tak yah nak pening kepala dah...korang tengok gambar jer la ye...malas nak letak kapsyen..












Selamat maju jaya buat Kak Lin...mungkin ada perancangan lepas ni kan...mana tau nak cuti- cuti Malaysia oversea ke...meniaga ke kan...jangan lupa kami ye kak..sure akak rindu ngan kitorang...especially T4 team kan?
Aku bila- bila masa je leh jumpa ngan Kak Lin..sebab kami sama dari Seremban...call je sure leh jumpa...

All the best Kak Azlin Abas..

5 comments:

  1. suka tony romas...rib eye dia sangat juicy..

    ReplyDelete
  2. Salam singgah & salam jumaat, maaf lama x jenguk N x terkejar nak baca n3 yg lain, nampak best je makan2 kat sini

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah