Friday, April 8, 2016

Puding Karamel Sedap Dari Pretty_Shuga

Hi korang...

Kan last week ada makan- makan yang budak- budak opis buat...asyik makan je aku ni...terus hati terpaut kan dessert dari Pretty_Shuga ni...puding karamel dia sedap, tak manis sangat dan rasa pahit2 skit..itu yang best...owner Pretty_Shuga ni kawan opis aku nyer kawan..dia la mintak tolong promote..dari sehari ke sehari nak masukkan dalam blog ni baru dapat masukkan...bagi laluan mana yang penting dulu but janji tetap janji..mana kawan- kawan nak mintak tolong promote tu boleh je...takde masalah...


korang leh follow IG diorang @pretty_shuga


pate a choux+creme patisserie + chocolate and caramel drizzle = Profiteroles....berbelit lidah aku nak sebut dan type..nama dessert ni aku amik kat IG je..nak harap aku ingat memang tak la...


Puding Caramel



ni yang aku punya..rasa nyer bekas ke 3...

Bukan senang untuk aku suka pada sesuatu dessert tu ye...

Aku suka yang kurang manis..bila dah rasa sedap kat tekak aku...memang aku pulun lebih dari satu la...

So korang kalau nak tempah dessert boleh la skodeng instagram Pretty_Shuga ni..then bleh berurusan dengan dia kat situ...

Tagline dia  " BAKE WITH ART"

IG : @pretty_shuga

Email : hello@prettyshuga.com

Website : www.prettyshuga.com

Selamat Mencuba.....

10 comments:

  1. menark yg nama pelik tu..hehe

    ReplyDelete
  2. pusing karamel atau ada sikit2 pahit dan baru kuar dari peti sejuk sedapnya......

    ReplyDelete
  3. YANG DEKAT2 JE LA BOLEH ORDER YE?

    ReplyDelete
  4. kadang yg home made lg sedap dr kt kedai... sbb di buat tak banyak pastu dibuat ngn teliti...

    nampak pun dh tau sedap kak... makan lak sejuk2 kn

    ReplyDelete
  5. baru je minggu lepas buat puding caramel mcm ni..hehe...
    nama yg first tu ya ampunnn...berpinar aku nak membacanya...hahaha...

    ReplyDelete
  6. wah temptingnya . karamel tu makan pulak sejuk sejuk. tak cukup sebekas tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah