Monday, April 18, 2016

Mantapkan Aura Diva Dengan Divaliciouss Inspired Parfums

BRING UP YOUR HIDDEN DIVA

Hi Korang....
Selamat memulakan hari... Permulaan hari dengan sesuatu yang positive adalah yang terbaik..mulakan dengan senyuman..pas tu kita tengok apa yang nak di highlight hari ni...Nak feeling2 Diva?sekali sembur je boleh keluarkan aura Diva yang tersembunyi dalam diri Korang tu...haa..kelas tak...

Hari ni aku nak citer pasal Inspired Parfum yang aku review ni...Divaliciouss namanya Dan perfume ni ada bermacam-macam bauan setanding jenama antarabangsa...yang aku review ni Bombshell dari Victoria Secret...wangiiiii....sedap je baunya..Segar je....dengan botol yang menarik Dan comel..sesuai diletakkan di dalam tas tangan Dan Di bawa kemana-mana..tak perlu risau kalau tertinggal perfume Kat rumah..at least dalam tas tangan ada satu kan...


Comel kan bottle dia?


Aku dh Cuba..Korang bila lagi...

Dengan harga yang ekonomi Korang boleh memiliki perfume yang setanding dengan jenama antarabangsa..Kat mana nak beli ni?

Visit IG > BRANDLICIOUS
Visit FB > DIVA BEAUTY MANSION
Whatsaap : 0133657319/ 0133657852

Harga :
RM45 WM
RM50 EM

Cepat order sementara stok masih ada..
Aku nak Cuba yg Salvatore Ferragamore plak la....


12 comments:

  1. erm..macam terbau wangi je ni...Oh..bau kat SA rupanya..heheh

    ReplyDelete
  2. Wah, minyak wangi baru ye. =D

    ReplyDelete
  3. singgah pagi isnin ♥
    semburan menyusuk kalbu :)

    ReplyDelete
  4. wow menarik gak ni...tapi akak kalau bab nak beli2 pewangi camni camne pon kene gak try bau dulu...nak main beli je memang akak tak berani sebab akak cerewet tang bau bauan...tapi sesekali ape salahnye gamble je belikan :)

    ReplyDelete
  5. harga mampu milik sangat... =) aina mmg gila perfume kak! hehehe blh try yg ni nanti.

    ReplyDelete
  6. Wangi...nk. cuba miracle lancome lak nt ;)

    ReplyDelete
  7. Comelnyer btol tu..waa wangi sangat ker tuuu..bak sini sikit nak sembur2 gak.ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah