Tuesday, April 19, 2016

Apabila Kesayangan Pandai Selfie..

Hi Korang...
Pernah tak Korang belek-belek hand phone Korang pas tu terjumpa banyak gambar selfie anak2 Korang..kadang2 ada yg bergegar..kekadang ada yang x ready Dan candid...kekadang gambar tah apa2 kan...Kali ni aku jumpa plak gambar selfie anak buah aku si Qhaira..elok cantik je...comel je...macam ada yg ajar dia set timer..bila Tanya Dania dia x ngaku...


Selfie atau cubaan selfie..


Ni aku tau..dia buat pissss.....


Ini gaya apa ni


Ni dia tengah bergaduh ngan si budak kecik baju kuning tu...leh tahan gak dak kecik tu..tak nangis masa kena lempang kena debik..tp dia lawan semula..hehehe...tu si kakak kembar tengah meleraikan...ntah berebut apa ntah..

Hari ni aku masih training lagi...so tak dapat nak blogwalking dan tak sempat nak schedule banyak entry..

Jumpa nanti dalam next entry ye..


13 comments:

  1. Budak sekarang ni makin cepat cerdiknya SA
    Bukan selfie aje tapi nak bergaya pun pandai.

    ReplyDelete
  2. hihihi garangnya si baju kuning tu :D

    ReplyDelete
  3. tulah kan..budak-budak sekarang memang advance..cerdik

    ReplyDelete
  4. comeyyyyyy je dorang gaduuhhhh meh sini cium laju2 kanggggggggggggg

    ReplyDelete
  5. alahai, comelnya dia selfie. ^^

    ReplyDelete
  6. Hahaha..comey sangat..suka tengok gelagat budak2 selfie ni

    ReplyDelete
  7. geramnya dengan budak cute tu..

    ReplyDelete
  8. ala comelnya lahai. hehe tau takpe bebudak ni pandai pulak tekan button snap tu. kekadang pagi dtg office macam pelik kenapalah handphone slow lah, memory full lah. sekali tgk gallery , amek kawww. sampai ratus ratus gambo

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah