Thursday, April 21, 2016

Breakfast Treat Nasi Lemak Tanglin

Hi korang...

Yang bestnya kan kat opis aku ni ramai yang pemurah...ramai jer yang sedekah makanan tak kisahlah breakfast ke, lunch ke or high tea..murah betul rezzeki mereka- mereka yang belanja...

Ni kisah Jumaat lepas..ada breakfast treat as usual...makan nasi lemak Tanglin uolls....sedappppp....


sila..sila..jangan malu- malu...


antara yang ada..Hj Burn, Abg Din dan Joe


simanis dan si kacak GPS


Ni la rupa paras Nasi Lemak Tanglin...


Nasi Lemak Tanglin ni memang pilihan boss2 kami kat sini...sebab tu korang akan nampak aku kalau update dalam setahun mesti berbelas2 kali pasal nasi lemak ni..kadang- kadang kami order dan mintak hantar ke office..pas tu kadang- kadang kami ke Tanglin sendiri makan kat sana...

Alhamdulillah..semoga murah rezeki yang tukang belanja...terima kasih daun keladi..kalau promoted lagi...jangan lupa belanja lagi...

Eh....tercakap plak...alaaa.....rezeki kan...

8 comments:

  1. sedap wei... terus jadi lapooo skrg ni tau

    ReplyDelete
  2. nasi lemak pemes kan along..... lieya je tak rase2 lagi kat situ...tapi ikan bakar tanglin peberet lieya...siap tapau air asam lagi hahaahahh air asam die yg win tu...ahad ni ade keje kat kl...boleh la kot pi try nasi lemak tanglin nieh...

    ReplyDelete
  3. alahai sedapnya
    entah bile nak sampai tanglin pon tak tau. ekekeke.
    namanya je dok kl..

    ReplyDelete
  4. semoga murah rezeki orang yang belanja tu..

    ReplyDelete
  5. uih menggoda nya nasi lemak tu. bukann senang nak carik yg berdaun pisang tu kan. naik aromanyaaa

    ReplyDelete
  6. Nasi lemak kalau dialas dengan daun pisang memang best..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah