Saturday, April 23, 2016

Mee Kari Udang SSM

Hi korang..

Kadang- kadang aku ada masalah dalam membuat keputusan nak makan apa dan kat mana..dah sebulan tak bawak bekal ni kan...nak masak dapur takde..well kawan aku ajak makan kat SSM, ada cafe kat situ dan sememangnya makanan yang dijual murah serta berpatutan..ini merupakan kali ke 3 aku makan kat sini...sedap pun sedap...cafe pun bersih...

Tanpa lengah aku order Mee Kari Udang dan teh O . Untuk dua item ni aku dikenakan RM7.40.

Murah kan?



kuah plak xde rasa kari tapi lebih kepada mee udang nyer kuah...boleh jer layan sebab sedap...


Teh o panas pun sedap...tak manis...

Sesekali perlu ubah selera kan...

Takkan asyik nak makan kat tempat yang sama je...eh bila nak bawak bekal semula ni...aku sebenarnya plan nak cari bilik sewa or rumah sewa lain la...x selesa kalau rumah tu takde barang..sebelum ni sewa ada semuanya..nak plak sewa bilik tu termasuk apa yang dah dijanjikan fully furnished kan...sekarang bila semua kosong rasa macam tak adil plak...

Korang rasa macam mana?

Perlu aku keluar dan cari bilik sewa lain atau terus stay kat situ?

3 comments:

  1. ermmm sedapnya ..SSM tu kat mna ?

    ReplyDelete
  2. Murah juga harganya tu.. Tak lebih RM10

    ReplyDelete
  3. nampak sedap..
    kalau dah janji fully furnish kena la bg kan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah