Monday, April 18, 2016

Seafood Pilihan Menu Lunch Ahad

Hi korang...

Menu lunch untuk Ahad semalam...senang je..beli seafood, masak simple2...sejak mak warded memang kami masak si mple2 je sebab nak mengejar masa nak ke hospital kan...alhamdulillah mak dah keluar ward..tapi menu ni bukan lah untuk mak..tapi untuk kami yang sihat walafiat ni..untuk mak kita buat lauk khas...


Kerang rebus


Ketam masak lemak cili api..


Update laju2 sebab hari ni aku lupa aku training 2 hari...ala training kat opis je pun..takde pun training kat luar..internal la ni..tahaun ni nak cukupkan kuota training...tahun lepas dapat pergi satu training je...

Jumpa nanti esok ye...

Dah lunch kan..dah kenyang kan...dah..pi sambung kerja...kbai....

8 comments:

  1. alahaii,, geramm nengok ketam tuh .hahhaha.

    ReplyDelete
  2. akak.. ini satu penderaan tau... huhu.. zizie dh la seafood lover.. huhu

    ReplyDelete
  3. sdapnya ketam mask lmak tu..:)

    ReplyDelete
  4. akak kalau dapat lauk kerang tu lawan kan dengan sambal belacan pon dah cukup dik...makan tak henggat dah lepas tu...hehehe

    ReplyDelete
  5. dan semoga mak adik sembuh dan sehat seperti biase :)

    ReplyDelete
  6. Alahai.. handsomenya ketam tu... Idea sudah mari..
    Weekand nie nak carilah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah