Wednesday, April 20, 2016

Pekerja Cemerlang Model Rasullullah SAW

Hi korang..

Kursus pertama tahun ni...tahun ni berazam kuat sesangat ni nak banyakkan kursus compare last year...last year ada 1 je..hehehe..last year very tight schedule and task...apapun alhamdulillah dah settle dah...semoga lepas ni boleh transfer jadi pekerja cemerlang..amin...


nice quotes


bahan kursus yang mantap..ada banyak tips yang aku boleh share ngan korang tapi slowly la eh..


antara aktiviti yang ada...

Semalam ada aktiviti ni...

Lukiskan muka sendiri...ekceli aku boleh melukis..dah lama tak praktik..so skill dah menjunam kelaut dalam..ntah apa jadi ntah gambar muka aku tuh..now skil melukis aku dah jatuh ke Dania..dia lagi terror melukis...so..lepas dah lukis muka kena tukar gambar dan setiap orang kena suggestkan pekerjaan selain jawatan sekarang base on gambar...

Aku nyer jawatan yang di suggestkan atau pekerjaan selain dari pekerjaan sekarang adalah 
MODEL !!!!!
Wakakakakakakakakakaka....ni kalau anak aku baca ni memang kena gelak..kalau yang tak suka kat aku baca ni sure kena kutuk pas tu aku akan di labelkan perasan....

ehem...bukan aku yang tulis nak jadi model...orang lain ok....

Hahahahaha...Case Closed.....

1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah