Friday, April 15, 2016

Body Mist Victoria Secret Bertukar Wajah

BODY MIST VICTORIA SECRET

Hi korang.....

Suka Body Mist? Suka perfume?mana ada wanita tak suka pada haruman kan...nak- nak plak body mist..semua suka..kan? Macam tu jugak la aku..semua aku suka..pelbagai jenama dan ada jugak yang ekonomi harga mampu milik..so far aku memang antara pencinta body mist serta perfume..koleksi? banyak aje..dalam handbag at lesat kena ada sebotol, kat rumah ada banyak la...
Last week pergi butik VS kat NuSentral tengok2 packaging VS body mist dah bertukar wajah...alaaaaa....aku prefer yang botol 250ML tu...yang baru ni macam kecik sangat plak..dah la aku ni personal shopper adik2 dan kawan2 diaorang...sure diorang pun frust macam aku...


packaging yang sebelum ni...


ni botol yang baru...

No wonder la sebelum ni diorang buat promosi giler2 yang packaging lama...
rupanya nak keluarkan product baru...yang baru ni pun almost sold out...bauan semua sama cuma botol je jadi kecik...alaaa...x best la macam tu kan...apa plak kata pelanggan2 aku...harap2 lepas ni diorang pertimbangkan untuk adakan semula packaging yang lama tu..itu lagi besar dan puas hati leh guna lama..kalau dah botol kecik ni macam kejap je la habis nanti...

see.. nampak tak aku mentamak dan lebih menjaga hati pelanggan aku? nampak?

customer kena jaga maaa.....

3 comments:

  1. belumpernah pakai body mist. Selalu Perfume je.. Nanti nak cuba brand ini.

    ReplyDelete
  2. Ohhh.....patutlah anak pun beli benda ni SA. Sedap bau dia

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah