Monday, April 4, 2016

Giler Kuasa Amik Gambar Makanan Di Red Lobster Mid Valley

Hi Korang....
Okey hari ni nak citer bab aku makan Lobster 2 minggu lepas...giler lambat up citer ni..macam biasa la alasan aku..kebusyan yang melanda..memang amik masa nak up citer yang best...lagipun kalau aku sendiri makan Kat sini memang tak la..harap orang belanja atau bosses belanja je la..mahal giler kot...for sure aku memang amik menu Lobster sebab aku bukan selalu dapat makan Lobster..tak mampu kot..Kat sini jugak aku merasa makan Snow Crab..ketam lautan dalam yang diimport cuma aku tak berapa suka sebab kurang Segar maybe Di bawa masuk dalam keadaan Frozen kan...
Entry Kali ni penuh dengan gambar makanan aku je yang aku amik dalam pelbagai sudut..abaikan keterujaan aku terhadap menu Di Red Lobster.. Cuma ini bukan menghabiskan entry..ini merupakan Part 1... Banyak lagi aku nak share...especially gambar yang kawan2 tag..

Amaran : sediakan tisu lebih sebab kuatir air liur meleleh...admin Tidak bertanggungjawab diatas segala kemungkinan....larikkkkkkkkk


Dah sampai depan kedai


Wajib amik gambar Buku menu...bukti mkn Kat sini


Ini pun wajib amik kan...


Aku lupa nama dish ni...but sedap gilos


Caeser Salad


Air aku....Bahama mama nama diberi....


An exotic blend of Mango Passion fruit mixed special syrup
RM19.90


Ini la menu aku New Island Seafood Feast RM138.90


A Maine Lobster tail, snow crab leg. Golden fried shrimp and shrimp grilled with mango pineapple salsa


Zoom Lobster tail yg juicy...portion x besar Dan aku habiskan yang ni je dulu..manis..juicy..tender...semua ada...


Snow crab yang agak masin.. Kena blend dengan sauce yg diorang BG..baru OK katanya..ermmm tetap masin pada aku..


Selfie dengan hidangan


Rombongan kami T4 Team seramai 22 org


Bosses....thanks belanja


Oh Lobster...aku macam tak puas...


Tayang la sekali lagi


Sudut snow crab plak..


Well, hidangan aku tu agak besar so aku yg perut kecik ni memang tak habis la..aku agih2 gak Kat kawan-kawan yg lain..eh x kuasa nak mentamak sangat la...Dari tak habis kan..bazir je nanti..
Ekceli kan..boss belanja sebab kejayaan team T4 sebab habis project dh...lepas ni semua akan berpisah balik ke tempat asal..aku dulu part of the team sebab tu aku dijemput sama untuk lunch ni..of course aku turut berasa bangga diatas kejayaan team ni...
Well last but not least..special thanks to T4 Team..walau setahun je dengan diorang aku dapat banyak pengetahuan..thanks for the lunch treat...semoga kita terus mencipta kejayaan demi kejayaan in the future..


13 comments:

  1. semalam baru lalu depan red lobster quill city mall.. teringin pulak mentiba kan..tp shuben kite kata lobster nya tak fresh.. kak SA pon kata macam frozen je ea.. tp teringin.. huhu

    ReplyDelete
  2. Akak..... Kau main lagi makanan die.... Patut la jadi gila... hahaah

    ReplyDelete
  3. uishhhh ~ lobster buatkan terliur. :D

    ReplyDelete
  4. gambar second last tu....adui yai....

    ReplyDelete
  5. sedapnya kak..saya hantu lobster. muka gatal ke hape..belakang citer hehehehe

    ReplyDelete
  6. bestnya bos akak tuh... 1 hidangan rm130+ perkkkh kalau dana kongsi 4 org baru rasa murah hehehehe....
    tgk lobster tuh isi dia bkn main banyak... mmg menggoda

    ReplyDelete
  7. Wooo memang dah meleleh ailiyo pcl nii.. haaa saje kann sedapnya lobster..

    ReplyDelete
  8. sedapnye...riban riban boss banje....baeknye boss....

    ReplyDelete
  9. Huyooo... Macam best jer... Last makan lobster hari tu kat Fish Manhattan... lama dah tu... :d

    ReplyDelete
  10. aiyok SA.
    lobster! and aida ngaku x pernah makan lobster hokey.
    ntah bila time nak perabih duit ni makan lobster.
    mau try kat fish manhattan dulu kot.
    situ puluh puluh aje reger nyer kalau x silap :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah