Friday, April 1, 2016

Wajah Tampak Flawless Dengan Chriszein Roller Moist Cream Foundation

TEKAN DAN OLESKAN LAIN DARI YANG LAIN


Hi korang..

Pernah dengar Chriszein? haaa..bedak asas yang makin popular sekarang ni...dah ramai yang gunakan dan dah ramai testimonial yang berpuas hati dengan hasil bedak asas ni..Dah tak perlu korang guna jari dah dan tona jadi sekata..sekarang tekan je..oleskan ke muka..ratakan dengan span..cepat dan mudah..CHRISZEN telah melancarkan Bedak Asas yang mampu menukarkan generasi bedak asas tradisional!

Chriszein Moist cream foundation ni melindungi kulit korang sebab ada :

  1. Pelindung UV SPF 50/PA++
  2. Kemasan HD memberi bentuk muka lebih jelas
  3. Kolagen untuk menghaluskan kulit
  4. L- Gluthathione untuk mencerahkan kulit
  5. Ampoule 24K Emas untuk melembapkan kulit


Apakah yang paling paling penting dalam rangkaian make up??
Jawapannya:
Bedak asas yang berkualiti !!


Didatangkan dengan 2 warna iaitu

Light Beige
Honey Beige


  1. Span NBR yang berkualiti tinggi, boleh di cuci dan ditukar ganti
  2. Satu kali tekan dah cukup utk sekali pemakaian biasa
  3. Oleskan pada wajah untuk tona lebih sekata



Pek comel yang boleh diletakkan di dalam handbag dan di bawa kemana sahaja

BUKAN SAHAJA MENGANJALKAN KULIT,MELEMBABKAN SEBALIKNYA MENGHILANGKAN MASALAH JERAGAT



tadaaa..aku dah cuba..dan pastinya dah jatuh cinta

CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM 
- Hanya TEKAN & OLESKAN 
- FORMULASI : Moist Cake + Ampul
- Tidak perlulah gunakan pelembap sebelum bedak asas
- Tidak perlulah guna jari atau tangan
- Hanya 2 minit untuk siapkan solekan
- Tidak melekit
- Tahan lama sehari 24 jam
- Roller span senang dibuka untuk dicuci
- Lebih rata
- Lebih bersih
- Muka licin dan GLOWING


Ye korang...

Roll sahaja dah flawless, nak pakai bedak atau tak pakai pun takpe...mana- mana pun boleh malah bedak asas ni tahan dalam tempoh lama eh..aku dah try..sampai petang pun masih ok lagi..just touch up ngan span je..dep dep je kat muka..dah ok dah....jangan risau kalau berpeluh sebab kesannya nampak lagi cantik..hehehe...

So korang boleh dapatkan Chriszein Roller Moist Cream Foundation di pasaran sekarang. Pastikan yang original ye..kalau nak aku belikan pun bleh...tapi tertakluk pada masa sebab aku cuma boleh pergi beli weekend je..sebelum nak suruh aku beli kena la bagi tau warna apa kulit korang, kang tak sama kaler aku gak yang kena..

Harga pasaran RM69
Harga aku beli RM65 + postage RM5
Sebarang order sila email ke Suriaamanda@yahoo.com 

Weekend next week 9hb aku free nak pi beli..apa2 boleh email aku eh...

12 comments:

  1. wah menarik ni...baru tahu ni...good info nok..

    ReplyDelete
  2. menarik nih kak...
    tang original tu penting... tak berani nk beli yg jual kt psr2 mlm... tak tau ori ke idak

    ReplyDelete
  3. Salam, wahhh nampak cam menarik je...cute pastu senang nak guna..haha comel! Tgk akak pakai pun nampak best lahh...nice2!

    ReplyDelete
  4. mcm menarik.. lelaki boleh guna tak? haha

    ReplyDelete
  5. rasa tegoda la pulak nak beli.. kus semangat.. hehe

    ReplyDelete
  6. Pernah dgr..rata2 berikan testimoni positif

    ReplyDelete
  7. alamakk macam best jer foundation ni yg pasti tak kotor jari kan,..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..

    Cantik SA pakai foundation tu, sesuai. Flawless gitu! Macam2 teknology terkini sampai foundation pun roll on skrg.. Dari 1 jam makeup terus jd stgh jam.. Bagus produk ni.. Jimat masa..

    Thanks for sharing SA.. ;-)

    ReplyDelete
  9. mmg tercari2 roll foundation ni
    xsangka lak uols jual
    pape nti iols roger uols ok
    cantik muka uols

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje Kak el..I mmg personal shopper..boleh je tolong belikan..apa2 roger me OK?

      Delete
    2. Boleh aje Kak el..I mmg personal shopper..boleh je tolong belikan..apa2 roger me OK?

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah