Wednesday, April 27, 2016

Next Target Reward Untuk Jam Tangan Pula..

Hi korang...

Aku dah 15 tahun lebih tak pernah tukar jam tangan...hehehe...setia dengan jam tangan pemberian Abah aku dulu...sampai sekarang masih aku guna...lepas tu baru- baru ni cermin jam dah retak..tapi still aku guna jugak..masa buat kerja advertorial dengan Zalora aku ada redeem jam tangan kan...yang kaler hitam tu aku hantar pi potong talinya...hehehe..sambil tunggu orang kedai tu potong tali sambil aku cuci mata pas tu curi2 amik gambar...eh takde la mahal mana pun jam tangan yang di jual kat kedai jam..ingat sampai seribu harga eh..takde la..semua rata2 bawah RM500. Yang paling mahal for sure jenama besar- besar...

Jom ikut aku cuci mata..



Cantik kan..jenama GUESS


yang ni E-SPRIT


yang ni plak jenama ELLE


Yang ni CASIO..


Harga Bawah 500

Harga RM200 plus plus pun dah cantik dah...korang rasa yang mana satu yang aku aimed?hehehehe...
Aku memang suka jam tangan..ekceli ada banyak je jam tangan aku...tp aku setia pakai yang Abah aku bagi tuh..yang stainless steel...la ni rasa nak beli something yang ada jenama dan berkualiti...kira nak reward diri jugak ni...aduhai...rambang dah mata...orang cakap kalau beli jam kat kedai biasa macam ni...boleh bargain lagi...masalahnya aku ni tak reti nak bargain...aku cepat kesian....korang rasa nak pang aku tak? haahahaha...

Aku lom beli lagi jam tangan...tengah berkira- kira nak beli.....

7 comments:

  1. wah banyak betul reward. Alhamdulillah. Yang Esprit cantik. suka bentuk 4 segi gtu. suka kaler emas tapi yg purple pun nampak gojes. dari jauh dah nampak

    ReplyDelete
  2. saya pun minat jam kak.. koleksi guess ada 2 satu tali getah dan satu tali besi, brand lain yang ada Gc dan crocodile. Tapi, sejak ada anak,,langsung tak pakai jam hehehe. Sekarang semua bateri dah mati.

    Ngat nak beli casio pulak.

    ReplyDelete
  3. casio tu lawanya!!! bestnya dpt reward jam!
    semoga tertunai hajatnya.. :D

    ReplyDelete
  4. akak pun masih pakai jam yg dah berusia lebih dpd 10 tahun...masih elok sayang pulak nak cari lain..hehe

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak pakai jam.. cuma sejak tahun lepas baru rewards untuk diri sendiri beli jam.. ;)

    ReplyDelete
  6. aida minat elle.
    always my feveret!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah