Wednesday, June 27, 2012

Ada sesiapa Rindu LISA????


Di awal blog ni wujud...ramai yang lebih mengenali Lisa dari aku kan?
lepas jer Lisa bersalin dia decide nak stop blogging..so sejak tu
aku yang take over...
kalau ada sapa2 yang rindu dia..haaaaa...tatap la
gambar terbaru dia ni....dengan anak kembarnya yang sgt2 lasak..dan suami eh..
jgn korang terperanjat plak tgok dia dah jadi mcm ni...
hahahahahahaha...
hati senang ada abang sayang kan.....

12 comments:

  1. oooo take over rupanya
    hehhee

    ReplyDelete
  2. kirim salam ngan lisa yer long...:)

    ReplyDelete
  3. deqla tau along take over blog lisa ni..sbb dulu deqla slalu singgah baca blog ni...eh skrg pun..kem slm lisa yer..x ksh la dye kenal ke x..hihi

    ReplyDelete
  4. all
    - insyaallah along sampaikan salam korang...dia menembam jer skrg ni..patut anak makin lasak ibu boleh kurus..hehehehe...ni makin bertambah lemak plak...

    ReplyDelete
  5. oohhh..saya baru aja ikuti blog awak ni..so makna nya Lisa tu ialah penulis asal blog ni ke? ke macam mana?

    ReplyDelete
  6. DZ
    - Lisa adalah adik i..dia yang buatkan blog ni untuk i masa i sakit dulu..now dah ada kembar tu x cukup tangan..nak delete blog ni..syg kan..dia mintak i sambung...maka akhirnya jadi la mcm ni blog ni..x seberapa pun..

    ReplyDelete
  7. Oh gitu kisahnye...
    Bestnye tgk org ada anak kembar kan...kalau pompuan lg la bestnye...

    ReplyDelete
  8. chomelnyer anak kembar diyer...teringin nak anak kembar jugakkk tapi mimpi jerklahh tak mungkin jd kenyataan lagik..jgnkan kembar sorang pon dah tak bolehh...sob sob sobbb

    ReplyDelete
  9. suh lah lisa menulis blog balik

    ReplyDelete
  10. owhhh yg mama twin tu kannn...anak2 dia dah beso laa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah