Thursday, June 14, 2012

Bangganya......Komen Dari Novelis Aleeya Aneesa..

Eh...pasal apa plak ni kan...tetiba jer...aku masuk opis tadi pagi..check dashboard blog ni...sekali terpandang ada 2 komen kat blog Notakakisuriaamanda , aku check2...sekali tgok comment dari novelis Aleya Aneesa....huh...biar betul kan...teruja kejap...x pernah2 org2 glemer duk komen kat blog aku kan...maybe sebab aku ada ikut blog dia jugak..dan aku memang banyak sgt novel2 karya beliau...
aku suka baca sebab cara penyampaian citer tu x berat dan senang nak menjiwai...kebanyakkan novel2 Aleya Aneesa memang aku dah beli..ada satu dua yang xde dalam koleksi kot..
so..pencinta novel di luar sana...meh follow blog ALEYA ANEESA...seronok baca penulisan dia sebab gaya bahasa membuai perasaan...penggunaan bahasa mcm mana dalam novel..mcm tu la kat dalam blog..x caya cer terjah...

13 comments:

  1. retis singgah blog mesti rasa best... hhee

    ReplyDelete
  2. aik..sejak bila ade blog ke-2 ni..tak tau pon..hihihi..

    waa..best kan dpt komen org glemer !! hehe..

    ReplyDelete
  3. sbg menghargai pengikut.. dulu suka jugak baca novel tp suka baca je beli tak pernah pun

    ReplyDelete
  4. msredcheesecake
    - huh..bangga giler ni,..

    ReplyDelete
  5. Shu
    - lama dah..tp jarang update...ingat nak buat online shop tp jadi review novel since along ada banyak novel...

    ReplyDelete
  6. happynyer ada org glemer komen entry dia...jeles GK hehehehe

    ReplyDelete
  7. Wahh curlast.. ada novelis singgah.. gitu.. bestnya kan.. :)

    ReplyDelete
  8. wahhh...bestnyer

    p/s : sy kaki novel jgk :)

    ReplyDelete
  9. belum berkesempatan nak singgah blog SA yang lagi satu tu.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah