Thursday, June 28, 2012

Souvenir Dari Paris


Alhamdulillah bertambah lagi koleksi keychain aku...boss aku balik dari Paris last week tp this week 
baru dpt souvenir..huhu...org penting company always sibuk...
ntah apa angin dia ntah siap hulur Samosa....tau la...x lama lagi nak tinggalkan kitorang kan...layankan aje la...dah la until today belum tau sapa yang gantikan dia...

 Antara keychain yang ada dan bukan aku yang punya...ini yang tinggal setelah dirembat oleh yang lain2...
fridge magnet 2 ketul ni xde sapa yang nak..maybe bagi kat yang xde hari ni coz diorang travel oversea.. 
haaaa...ini baru aku punya...lawa kan...lawa kan...
baik korang kata lawa...kalau x..aku tak nak update dah...hahahahaha...ok la..2 entry autopublish aku dah kena delete dek hantu...nasib baik entry tuh ringan jer...hanya lirik lagu ngan pasal keta aku rosak..
aku malas nak meroyan bagi...lantak la...mood aku happy sbb aku dah dpt housemate utk bilik besar tu...
alhamdulillah..nanti akuciter kat next entry eh...

-adios-


13 comments:

  1. bila kwn2 blk outstation or becuti tu yg sonok kan kak
    even xg bercuti skali, tp mesti dpt souvenir.

    ReplyDelete
  2. hye Suria Amanda!

    suke kumpul kicin..
    kicin tu nampak unik la...
    suka nengoknya... untung la.. dpt...
    hehehe...

    ReplyDelete
  3. Special souvenir ni... Jauh datangnya.... Nak sampai ke sana bila lah.... Memang berangan nak ke Kota Paris tu... Wahhh kalau dpt jejak kaki, memang taktau nak cakap apa lah...

    ReplyDelete
  4. As salam Suria Amanda,

    Keychain yg fingernail clipper & bottle opener tu menarik sgt! Sukalah... Sy pengumpul FM tegar! hik3 ;))) Bagusnye bos nak bg souvenir tanda die ingat dgn kite kan :))

    ReplyDelete
  5. lawa ooo keychain tu..

    saya suka kumpul FM..:)

    ReplyDelete
  6. Lyaa
    - x dapat pi tapi tumpang souvenir pun jadi la...

    ReplyDelete
  7. Sudip vs Senduk
    - Harus cantik kan?

    ReplyDelete
  8. Marya Yusof
    FM akak ko ni x berapa nak minat..omak marah..somak kato eh..

    ReplyDelete
  9. SiRibenMerah
    - dik oi..kalau tambang eh macam naik bas..akak ok jer..hihihi..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah