Thursday, June 28, 2012

Housemate Baru


Alhamdulillah akhirnya dah dapat housemate baru...ari tu sibuk aku masukkan iklan sana sini kan..kat blog ni jer 2 kali aku masukkan...bukan apa..mula2 dah dapat dah...pas tu 15hb ari tu dia decline..x jadi masuk..
dia dah bayar booking kira burn la kan..dah last minute, dah la kunci pun x pulangkan..until today..lagi 10 hari nak masuk bulan baru..
ramai gak yang request tp dorang ni x baca iklan..hari2 ada orang call tp Indian..aku dah tentu2 letak kat iklan tu Malay female lady...aku yang slah letak iklan ke or diorang yang sengal?
tunggu punya tunggu akhirnya dapat la sorang ni..umur 33 tahun kerja kat Sime Darby Convention Centre
malam tadi dia dah masuk...lega hati aku sebab dia nak duduk lama..
to the new housemate...
WELCOME BEB...
**Harap2 dia xde la timbulkan apa2 masalah lepas ni**


12 comments:

  1. insyaAllah...dia ok kot..silap2 boleh jadik best friend ko..mana tau kan?

    ReplyDelete
  2. hrp2 la xder songeh la housemate baru akak nieh..heee

    ReplyDelete
  3. moga serasi la dgn housemate baru neh... hehe.. take care ye sis..

    ReplyDelete
  4. Wahida
    - insyaallah...moga2 dia ok..

    ReplyDelete
  5. Lubly
    - moga2..dia jenis buat hal sendiri..

    ReplyDelete
  6. insyallah ok^^ kena bina hbgn yg baik^^

    ReplyDelete
  7. seronok dapat housemate baru..semoga dia ok selalu...

    ReplyDelete
  8. Gadis Kampung
    - lama x singgah sini..insyaallah moga di permudahkan..

    ReplyDelete
  9. coolness,
    semoga tak timbulkan ape2 masalah

    ReplyDelete
  10. So sekarang adalah minggu suaikenal dgn housemate baru ye? Harap2 takde masalah h/mate baru ni.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah