Thursday, June 21, 2012

S.T.R.E.S.S


1. Banyak Kerja
2. Fikiran Kusut sebab suatu perkara
3. Maybe sebab nak PMS kot...
4. Ada Kawan Makan Kawan

Penyelesaian

AKU DALAM MOOD NAK BERCUTI JER...
EN BOSS....
BOLEH CUTI TAK????

11 comments:

  1. akak pun stress... tapi takleh cuti... lagi stress... hheee

    ReplyDelete
  2. emm..ada gak rasa mcm nak cuti..tapi susah sbb kawan yg ganti tu busy..nak exam lagi..so tak nak la susah kan dia...

    ReplyDelete
  3. boleh2 saye luluskan wakakaakak....

    jom la kite cuti2...lieya pun rase mcm mood semacam jek nie..seb baik teringat ini opis bukan bapak aku yg punya so kene laa kuatkan semangat keje wakakakaakak....

    ReplyDelete
  4. Amik cuti pegi SPA relax & manjakan diri...

    ReplyDelete
  5. boleh!!silakan apply cuti anda..hehe

    ReplyDelete
  6. rileks.. rileks...
    heheh, last week minggu stress kite.
    bertalu2 report nk rgent..hape, igt kite robot ke?
    huh.. apeleh buat, dh sign "saya yang menurut perintah"!
    taleh wat apaaa la.. ;-p

    ReplyDelete
  7. Buat muka macam dalam gambar tu, Insya Allah bos gerun, dan luluskan cuti on the spot! ~haha

    ReplyDelete
  8. I'm also STRESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!

    ReplyDelete
  9. besok sehari jerk lagi keja..nanti sabtu dah coti..pergi maner2 hilangkan stresss...memang kadang2 kiter stress dan perlukan rileks dan kadang-kadang plak tuh kiter rasa stress pader yang ntah aperaper ntah..so take ur time dear...!!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah