Saturday, June 16, 2012

Popular Bookstore Membership Card


Pelik bin ajaib...aku dah renew dah popular card aku ni dari February lepas..dia bagi aku temporary card which is boleh guna sampai aku nya kad dah dapat balik...
punya la lama...aku call customer service dorang...rupanya ada kesilapan tang alamat...
aku tanya lagi apasal diorang tak call aku...dia ckp itu no tel u punya tak jelas wooo....cuba call tp org lain jawab...at last aku bagi la alamat dan no tipon aku harap2 aku leh dpt kad tu cpt..
bukan apa..kekadang aku nak pi beli novel..xde kad ni aku x dpt discount...rugi woooo...wah....banyak kad yang dah expired ni....Isetan and Voir pun expired dah...aduhai.....Sogo card x pi apply lagi...nak raya dah ni...nanti nak shopping baju anak kan...puiii...posa pun dak lagi...citer pasal raya...

4 comments:

  1. ratu buat kad popular yg kale ijau tu utk budak skolah.guna nama anak.org popular tu yg suggestkan.jd diskaun dia ada lebih skit.ehehe.

    ReplyDelete
  2. wha... ni mesti rajin baca buku ni... ada kad lagi... uncle ada punch kad je....

    ReplyDelete
  3. akak pun byk kad...tapi semua kad shopping ajer. sajer suka suki nak collect point

    semuga cepat sembuh yer dan hasil check up memuaskan

    ReplyDelete
  4. Dulu zaman lepasan sekolah rajin ke popular sebab dekat sangat dengan office, sekarang takde dah.. eemm.. jarang sangat..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah