Tuesday, June 19, 2012

Dah Roboh Dah


Sesapa yang selalu naik LRT kat Pasar Seni mesti perasan bangunan bas stand Klang ni..
dalam proses nak dirobohkan kan?
katanya nak bina stesen MRT plak...x salah aku last year lagi dah tutup dan awal tahun ni proses merobohkan...meh aku kogsi gambar awal bulan ari tu aku amik..semalam masa kau naik LRT..dah roboh separuh dah..tp x nampak la sebab dah bertutup ngan kanvas





untuk pembangunan dan keselesaan kita kan...Stesen MRT antara yang terbaru..selain NU Sentral yang sedang dalam pembinaan kat KL Sentral tu...aku tgok mcm dah padat sgt dah...pantang ada kawasan kosong..confirm x lama lepas tu ada bangunan yang didirikan...
gigih mengejar pembangunan dalam arus pemodenan..kan?
bila Seremban nak membangun jd mcm KL? Ni nak cari restoran yang best utk lunch tengahari pun payah...
malam memang restoran banyak tumbuh mcm cendawan...ni bab lunch...
malu weh ngan org luar duk tanya aku kat Seremban mana tempat best nak makan tghari...
jawapan best dari aku...
" i nak bagi direction x reti...kecuali i ikut sekali dan tunjukkan jalan"
boleh?????


4 comments:

  1. lame gile taklalu kat sini..terigt zaman student dulu slalu naik lrt kat psr seni ni..tp kini semua tgl kenangan :)

    ReplyDelete
  2. cakap ja...kat rumah I...hihi

    ReplyDelete
  3. bus stand klang nieh la port sy amik bus nak blk puchong dulu..huuu

    ReplyDelete
  4. yelah sis...dok semban nie tak tau nak lunch kat ane...yelah...sekali skala tuh nak gak dating ngan hubby an...lunch kat ane-2...tapi hampeh...balik-2 makananan segera....letihhh anak tekak.....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah