Tuesday, June 26, 2012

Pokok Kelapa Yang Secoet...


Sikembar ni lambat tul nak panjang rambutnya...until today xde rambut..punya la lama nak buat pokok kelapa..umur dah setahun baru dpt secoet tuh jer....
nak ikat kena bersilat dulu ok...kalau x memang x kan dapat hasil mcm dalam gambar tuh...

 Adeliya dan Aressa..
 duk dalam stroller pun x leh dendiam...ada jer yang dorang nak buat..skrg makin melasak..
 Adeliya adalah Si Comel..
 Aressa plak adalah Si Manja...
 tgok Adeliya ni...nampak kan..rambut pokok kelapa yang seciput secoet...
 Mak Teh suap kentang KFC masa tunggu Acu touchdown kat LCCT
masa ni behave sikit sebab dah dapat ekon...payah nak parking kat LCCT..

Sikembar ni belum dpt berjalan lagi...
tanya doc pakar kenapa sebab dah setahun dah umur diorang kan...actually kembar memang lambat
menurut kata doc pakar..so.sabar la eh...tp dalam pada belum berjalan tu...tangga kat umah tu dah lepas dah 2 mata..gril pintu dah lepas dah panjat...x padan ngan gegurl...



6 comments:

  1. takpela secoet... janji tetap comey ....hhee

    ReplyDelete
  2. Ingatkan apa pokok kelapa secoet, rupanya rambut ke? Hehehe... Comel la... Nanti tebal2 payah jugak... Cepat peluh budak2 ni... Elok la rambut sikit...

    ReplyDelete
  3. umur normal utk kanak kanak mula berjalan ialah sehingga umur setahun 4 bulan, 5 bulan macam tu..mmg ada yg lambat berjalan..anak saya sekarang setahun sebulan, baru bertatih tatih..anak sulung saya masa usia setahun sebulan dulu, dah boleh lari!

    ReplyDelete
  4. macam mana la muka uncle kalau ikat rambor macam tu, kan?

    ReplyDelete
  5. Pandai plak dia tak cabut pokok kelapa tu kan?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah