Friday, June 15, 2012

Bila Nak Baik Ni????



Aku demam lagi u olls...letih aku dah on and off demam ni...tadi aku dah apply GL utk check up 
Isnin nanti tunggu Mediclinic reply jer...agak2 aku x update tu maknanya aku mmg xde Isnin...samada MC or warded...demam ni makin worst..kalau demam jer takde selsema ngan batuk xper...risau jugak...nak pi check darah la..takut2 kuman H1N1 tu kembali lagi...walaupun sesapa yang dah ada vaksin dalam badan x kan dijangkiti lagi tp mana nak tau kan...sekarang ni aku dengar H1N1 meyerang PLKN kat Kuala Nerang...Harus ambil langkah berjaga2 ni....
korang jugak...jaga kesihatan dan kebersihan...H1N1 dtg x bg amaran...lambat detect..jadi mcm aku..
semua nak kena tukar..especially darah...sapa lah yang empunya darah dalam badan aku sekarang ni kan??

5 comments:

  1. harap takde aper yg serius nanti..dun wory musim kot..tapi better pegi check jugak kannn takut jugakk...

    get well soon dear..!!

    ReplyDelete
  2. harap tak de yg serius...

    cepat sembuh ye dear...

    ReplyDelete
  3. ratu pulak kalau letih sgt...dia menangkap kat kaki..pastu startlah kena demam urat bebalik2.tp tu la skang ni mmg kena berjaga2 kan takble bio je camtu.take care long..

    ReplyDelete
  4. walau tak sihat tapi rutin harian tetap berjalan seperti biasa..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah