Monday, June 4, 2012

CELEBRATE THE ICON


Ni kejadian masa temankan cik abg kat Isetan Mid Valley..ada la promosi tentang Celebrate The Icon ni...
Mickey Mouse especially..giler lama si Mickey ni wujud kan..dari tahun 1928 lg...aku pun x wujud...
meh ler tgok gambar yang sempat aku snap..

 ramai manusia di tgh2 event promotion ni...
 Backdrop
 dah ghuper apa dah..tp orang tetao suka
 ni lagi la...
 ini lagi la plak....
 mcm2 aktiviti ada...kalau aku bawak Dania confirm dia nak lepak sini jer ni...
 kreatif kan event organizer ni...kecik besar tua muda suka..

replika Mickey yang menjadi tumpuan..

Kalau cik abg x tarik aku confirm aku hilang kat dalam event space tuh..
aku memang suka ngan karekter Mickey ni...Dania dah mintak aku bawak dia pi Disneyland dah...bukan dekat2 tuh...jauh....ingan tambang mcm naik bas express...agak2 la Dania....tunggu mama ko dapat bonus 10 bulan pun belum tentu lepas nak pi...
berdoalah mama ko ni rezki melimpah ruah nak oiiii...


1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah