Friday, June 8, 2012

Hati Aku Tengah Panassss!!!


Yea....aku tengah sakit hati....
kenapa?
Somebody hack my blog and delete all the auto publish entry...
semalam sebelum aku balik kerja...aku memang dah siapkan auto publish untuk appear 
hari ni...suddenly pagi ni tgok dah xde...3 entry plak tu...
aku menyirap and mengadu kat cik abg sampai aku lak bergaduh ngan dia
bagai nak rak..
x kisah la sapa pun yang hack tu...aku just nak ckp kat dia
KO MEMANG GAMPANG HARAM!!!
aku tau dia baca blog aku...tgok segala aktiviti blog aku kan...so mendapat la ko...
phuiiii!!!!!!



12 comments:

  1. Alamak seriously?? menakutkan wehhh.. camne nak overcome benda ni. Adehhh..kalo jadi kat aku pon bengangggg!!
    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  2. iiiskkkk.....serious sis???menakutkan sgt-2...camne leh kna hack plak nie.....

    ReplyDelete
  3. hah?

    gila betol..

    nasib baik tak hack dan delete semua post!

    ReplyDelete
  4. takotnya ada org gila camtu..sabo ya sis

    ReplyDelete
  5. ooo!!????
    awat dia buat mcm tu?tak baik la...

    ReplyDelete
  6. hai...salam kenal... saya follow blog ni... :)

    ReplyDelete
  7. alamak, kalau saya pun tension juga, buat penat2 delete aja, nasib baik tak delete satu blog kalau tak lagi terus

    ReplyDelete
  8. sabar akak...huhuuu... dkna pon takot baca ayat2 akak nie :(

    ReplyDelete
  9. erk...bahaya yer...apo la motif agak nyer tuh...

    ReplyDelete
  10. aik.. camne dia buat ek... teror betoi dia kan..

    ReplyDelete
  11. Your password jangan share dgn org lain.. only u know ur password.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah