Wednesday, June 6, 2012

Happy Birthday To Me....


Happy Birthday To Me....


Yang ke berapa???

34 tahun...

Alhamdulillah Allah memberi aku kesempatan untuk menikmati hidup ini ..pada usia
34 tahun ni...
apa hadiah istimewa aku dapat?
belum dapat apa2 hanya ucapan dari  puteri tercinta..sahabat handai...kawan opis
dan ahli keluarga...
hidup di kelilingi orang2 tersayang adalah hadiah paling bermakna untuk aku....


27 comments:

  1. Happy Birthday dear.semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yg baik :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday ye sis!semoga di bulan rejab ini dan seterusnya,usia diberkati Allah,dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan amin ^*

    ReplyDelete
  3. (¯`’★♫♪•♥♥ . . . . HAPPY BIRTHDAY TO YOU . . . . ♥♥ •♫♪★’´¯) ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
    WISH U ALL THE BEST AND MAY ALL UR PRETTY DREAM WILL COME TRUE ♥♥♥

    ReplyDelete
  4. hapy besday kak...semoga pjg umr dimurahkan rezeki..bahagia dunia dan akhirat nak nya....ameenn...

    ReplyDelete
  5. happy birthday kak long..semoga panjang umur,murah rezeki, sihat & happy selalu....

    dah baik demam lum kak long?

    ReplyDelete
  6. Happy birthday to you along:) semoga apa yg diimpikan tercapai dan dipermudahkan segala urusan...

    ReplyDelete
  7. Happy birthday to you along:) semoga apa yg diimpikan tercapai dan dipermudahkan segala urusan...

    ReplyDelete
  8. wish kat sini plak...

    selamat hari lahir along.. cepat2 naik pelamin k...:)

    ReplyDelete
  9. hepi bday beb
    semoga ko bahagia selamanya
    dimurahkan rezeki + panjang umur sehat sejahtera

    ReplyDelete
  10. happy birthday sis...saya pun sambut birthday 23 jun ni...

    ReplyDelete
  11. hepi beday dear...

    semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

    ReplyDelete
  12. Dear All...thanks for all wishes..really appreciated...

    ReplyDelete
  13. happy birthday along..nak wish gak kat blog..walau dah wish kat fb..hehehe..

    ReplyDelete
  14. Selamat Ulang Tahun Dear..
    Moga dipermudahkan segala urusan di dunia & akhirat,Amin.

    tarikh lahir kita sama la! :)

    ReplyDelete
  15. hepi besdei dear....

    may Allah bless u n ur family.....semoga dimurahkan rezeki dan sihat2 selalu....amin...

    ReplyDelete
  16. Happy birthday gojes...may Allah bless :)

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir untuk kak parizan..muga dilimpahi rezeki

    ReplyDelete
  18. happy birthday along..
    semoga pjg umur dan murah rezeki..

    ReplyDelete
  19. happy birthday along!
    moga panjang umur & dimurahkan rezeki sokmo :)

    ReplyDelete
  20. selamat hari lahir yer...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...amin...:)

    ReplyDelete
  21. happy bornday sis....
    semoga diberikan kesihatan yang baik & kebahagiaan yang kekal ke akhir hayat......

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. salam kenal,

    HAPPY 34th BIRTHDAY!!!!!
    moga sihat n berbahagia selalu..... ameen

    ReplyDelete
  24. 2015... baru ai sampai dekat entry ni.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah