Thursday, June 14, 2012

Entry Untuk Wanita Sahaja...


Haaaa....yesza..ini entry untuk yang bernama dan dilahirkan sebagai Wanita jer yer..
sajer jer nak kongsi perkara peribadi ni ...lain orang lain citarasa kan bila tiba hari "SECRET" tu...

Dulu aku suka pakai Kotex ni...tp lama kelamaan jadi x selesa sebab melecet.. 
Then aku suka Laurier ni...ok la..tp x tahan lama aku pakai...then tukar lagi...

 dengan cik Sofy ni aku guna lama jugak....comport night dia best dan sgt panjang...aku kalau heavy suka pakai  for night use walau waktu siang....
At last until today aku pilih Libresse...dimana pada aku mampu menepati ciri2 yang aku suka...
soft..selesa..x bocor..dan yang penting x melecet...
harap2 Libresse ni kekal la ngan aku...kekadang fikir2..mcm kenapa erk sampai boleh melecet...apakah
Kotex hanya untuk remaja?nak kulit muda2  jer...teruk tau...
tp pek Libresse ni adalah sgt ekonomi...
x percaya..dapatkan Libresse di pasaraya berhampiran anda...


iklan percuma khidmat masyarakat di bawakan khas oleh Suriaamanda..sharing is caring


12 comments:

  1. Ayu dr dulu memang pakai kotex..pernah gak try whisper..tak leh, sofy pun try tak leh..than stick dgn kotex jer..libresse..tak pernah try lagi...

    ReplyDelete
  2. Anum pun sama dari dulu memang kotex shj

    ReplyDelete
  3. dkna memang setia ngan kotex dah cuba jenama lain tapi tak selesa...kalau libresse tak pernah cuba lagi ... teringin gak nak cuba bila tengok iklan kat tv tp bila p pasar raya confirm nampak kotex jer :)

    ReplyDelete
  4. kalau ko nak tau, aku pakai kotex bertahun2 dah nok, tapi one day tu saja cuba libresse ni sbb dpt free sample, sekali try best giler la libresse ni, terus sampai sekarang aku pakai libresse je, tak tukar2 dah...gud bye kotex!!

    ReplyDelete
  5. sama la ok...takleh pakai kotex sbb akan jadi rashes gatal2

    and sejak dapat libresse trial pack tu..terus tukar libresse

    now mmg hanya akan beli sofy / libresse

    libresse ni mcm susah cari sikit. wani salu siang pakai libresse, malam pakai sofy

    ReplyDelete
  6. lieya mmg dari dulu setia ngan kotex jek....tapi tu laa lieya ade problem jugak...kalo hari pertama ngan kedua tu time tgh heavy konpem bocor....stress lah!

    ReplyDelete
  7. dulu suka pakai kotex..lepas tu tukar laurier.. geli plak sbb ade gel n melecet..

    now heavy flow or biasa2.. dah guna intimate.. best, lembut n mudah cuci..

    ReplyDelete
  8. deqla guna laurier..ok jew ngah deqla..tp kakak guna libresse tu...mmg elok katanya..dulu guna kotex gak tp x best la...iklan jew lebeh...

    ReplyDelete
  9. saya guna kotex style..serapan sempurna & kering sentiasa hehe..sebenarnya ia depend pada kulit jugak..xsemua org blh pakai bnda yg sama..if sama supplier xcukup la kan hehehe

    ReplyDelete
  10. Saya pakai Whisper maxi sejak azali...for me, it's perfect!

    Apaun, boleh gak try Librese sbb minat Yuna (boleh cenggitu?) hehe...

    ReplyDelete
  11. masih percaya pada kotex..hehehe

    ReplyDelete
  12. Sekarang dah bertukar guna librese.. ;) tapi sesekali layan jugak kotex

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah