Wednesday, June 13, 2012

Sekitar Kenduri Di PD...

Ni last entry pasal wedding kat PD last week...mcm rugi jer amik gambar kan tapi x share kat sini..

 Arch yang kejap2 tumbang di tiup angin kuat..penangan angin pantai PD
set up buffet yang sgt kemas... 
 set up meja VIP
 Kek perantin yang cantik tp flavour x besh...sukati aku jer komen
 set up meja makan beradap for perantin
 Pelamin simple deco
 satu lagi

ni meja khas utk wish perantin...dah banyak kenduri aku tgok ada meja ni...
ye la..dah mcm kat dewan plak...eh eh...nak ckp kat cik abg la buat mcm ni kan...leh bajet2 retis skit..
hehehe...
dah2..berangan itu freee....cukup!pi buat keja....


8 comments:

  1. cantik gile, nampak simple tapi sweet sangat2

    ReplyDelete
  2. kan, sekarang ni kat mana2 kenduri kahwin ada meja wish tu.. kekadang siap ada port photobooth lagik.. memacam,

    ReplyDelete
  3. sangat cantik pelaminnya walaupun simple..muga verangan itu jadi kenyataan yer...

    ReplyDelete
  4. pasti ramai nih pesatanya... saya follow...

    ReplyDelete
  5. cantiknya semua2 tuh..
    terus berangan nak cm gitu gak..
    hahahha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah