Wednesday, June 6, 2012

Kembali Bersiaran..Birthday sapa JUNE 2012?

INI ENTRY STICKY POST...ENTRY BARU DI BAWAH ENTRY NI..


Lama tak bersiaran akibat demam...MC seminggu...kali ni aku demam teruk...rasa mcm dah hujung nyawa dah..bukan aku sorang yang demam tp mak aku pun jatuh demam sama..jenis demam yang segala sendi2 sakit..ikutkan aku dah warded dah..tp boleh pulak ward kat KPJ Seremban penuh...makanya...balik rehat kat umah jer la...ni pun aku dah start keja tp masih lagi x sihat...datang jer la kerja kan...setakat batuk ngan selsema aku ok lagi...kalau demam jer....memang aku kalah...lagi 2 hari nak birthday aku...aku plak x sihat...dugaan betul tahun ni la...
So...dikesempatan ini aku nak kongsi jugak...patutnya dari minggu lepas aku buat benda ni...memandangkan aku update blog pun kat opis kan..makanya aku buat jugak lah...so sebulan ni...sapa2 nyer birthday dari 1hb June 2012 - 30hb June 2012..sila tinggalkan jejak di ruangan komen eh?knp? sajer jer..sharing is caring...sapa birthday eh jatuh 06.06.2012 sama ngan aku...aku nak bagi hadiah...hadiah apa? just wait and see...tunggu ada pemenang la yer...so..sapa2 birthday sepanjang June 2012 ni...meh tinggalkan jejak di ruangan komen eh....

13 comments:

  1. patut le u senyap jek sis...tak sihat rupenye....get well soon yeak sis...

    btw, hepi besdei sis..semoga dirahmati Allah dan dimurahkan rezeki selalu...amin...

    ReplyDelete
  2. yang dah lepas camno?

    tak aci!

    ReplyDelete
  3. get well soon ye sis..
    kte pn bln 6 jgk.. hehehe..
    10/06/2012...

    ReplyDelete
  4. ha...besday kita 1 day after u sis.... leh dapat hadiah tak???heheheheheeee

    ReplyDelete
  5. lambat lagi my besday..ngeh3x...

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan, thanks sudi follow

    ReplyDelete
  7. dah sihat sepenuhnya la yea hendaknya....

    besday sy bulan April... sowiii...

    ReplyDelete
  8. get well soon...minum air bnyk2 taw

    ReplyDelete
  9. welkom back sis.. wah bestnya... saya punya ulangtahun dah lepas la.. Bulan Mei lalu..

    Untung lah sapa lahir bulan 6 ni kena list kan dalam Blog Suria Amanda... yang lahir tanggal 6.6 lagi lah bertuah dapat hadiah ertuah dari suria... wahhh.. pemurahnya...

    ReplyDelete
  10. Keeр оn writing, great ϳob!


    Here is my ωeb ѕite ... payday loan

    ReplyDelete
  11. I savor, result in I found just what I was having a look
    for. You've ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

    Here is my web page ralph lauren polo sale

    ReplyDelete
  12. Bulan kelahiran kita tak sama.. eemm..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah