Friday, June 15, 2012

Silky Lips Color Lip Balm


Salam Jumaat u olls....aku kebizian melanda..tp sempat la kalau letak satu entry ni...nak buat auto publish 
x sempat...Boss HR plak merayau2 kat dept aku...pasal tu lambat skit ari ni...


Meh citer pasal Lip Balm ni...
aku xde la specific lip balm jenama apa aku suka guna...sama jer pun fungsi eh...
aku main belasah jer beli...jenama silky ni ok...dia leh tukar kaler ikut kesesuaian kulit kita..
yang ni aku amik sweet pink...aku kat opis x mekap sgt...so..hari2 belasah jer pakai lip balm..
ekon kuat nak mati haruslah bibirku kering kan...
so sesapa berminat nak beli lip balm...dapatkan di kedai2 atau pharmacy berhampiran anda ye..
Silky Lips Color Lip Balm ni rega eh...bawah RM10 ( Kes x hengat harga la ni...)


7 comments:

  1. jarang guna lip balm dah ni...kena cuba!!

    ReplyDelete
  2. dulu pakai..skrg dah tak pakai pun..

    ReplyDelete
  3. NORY SELALU PAKAI LIPBALM JE BERBANDING LIPSTICK...SBB BIBIR NORY SENSITIF CEPAT KERING KLU PKAI LIPSTIK...LIPBALM GAK BEST..

    ReplyDelete
  4. penah beli lipbalm tp xpenah kena ngan kulit..ada sepuluh semua tu pon 2 kali jer pakai.. membazir jer.. sebab xkena ngan warna kulit kot.. kali nie nak try beli yg kakak suggest nie..hope sesuai..hehe

    ReplyDelete
  5. Good infoгmation. Lucκy me I dіsсovered уour blog
    by chance (stumbleupon). I've saved it for later!

    my blog post tens unit

    ReplyDelete
  6. Sekarang ai guna lip balm nutrimetic.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah