Wednesday, June 27, 2012

Sapa Suka Ikan Keli????


Hari ni Rabu...wordless wednesday kan..aku x nak la...wordless2 ni...
mcm x best jer satu entry utk hari rabu...

Meh citer pasal ikan keli plak...atau separuh orang panggil ikan sembilang...aku x kisah apa nama pun aku
memang penggemar ikan keli...ada org geli kan..aku xde de...sedap lemak2 gitu...
Jumaat malam nanti nak balik kg...aku dah pesan kat abah siap2 beli ikan keli banyak2 boleh salai...
buat gulai ikan keli salai campur pucuk ubi....aduhaiiiiiiiii....heavennyer....

 pic di google
pic google..

Kalau la dpt buat mcm tu kan best....cicah air asam ...kicap cili ker...confirm abih 10 ekor without nasi...
eh ...x leh jadi la..nak call abah suh beli banyak2...
heppp!!!jgn tamak.....tamak haloba amalan setannnnnn....
tp memang kena beli banyak sebab semua balik kg..beli sikit kang confirm x cukup kan..
nanti aku review pasal ni eh...lambat lagi kejadian eh...
sajer nak feeling2 ( sbnrnya xde idea..hihihihi..)


7 comments:

  1. yum yum ..suka ..suka...bakar cedap, goreng garing2 pun cedap..than masak berlado pun sodap..semua sedap la..

    ReplyDelete
  2. pagi2 dah keluar entry mkn2...hehehe... terasa nak mkn ikan keli lak lunch nanti... ;)

    ReplyDelete
  3. rara suka ikan keli masak assam.sape org rawa dye tau lah.sedap!

    ReplyDelete
  4. sedapnyaaaaaa......
    dolu2 i tak makan ikan keli nie sis...
    3 tahun sudah kot....
    perasaan tingin nak mencuba....
    rasa rugi tak cuba awal2 dulu hehehehe...

    ReplyDelete
  5. aku tak reti mkn nok..bukan ikan keli je, semua ikan sungai aku tak mkn...huhu...

    ReplyDelete
  6. Nampak sedap walaupun saya tak penah try makan ikan keli.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah