Thursday, June 21, 2012

Lunch Yang Murung....


Lunch aku tak best ari ni...aku tak bawak bekal...so pi food court nampak laksa...
tgok kuah cantik..bau pun mcm menarik so beli...
laksa pun mahal nak mati..
RM4.50 sebekas mcm tu...takper la..sebab x bawak bekal beli jer la..asalkan alas perut..jap lagi nak makan
ubat kan...sampai2 kat pantry..aisey penuh plak..selalu aku cepat...so dpt la tempat..x per la..tunggu la 
dalam 10 min mcm tu...

 ni gambar aku amik lepas stop makan...aku makan sikit jer la...sebabnya...
x sodap...x macam yang aku bayangkan...masam kuahnya dan masin nak mati....rasa isi ikan kureng...
banyak hirisan bawang dan bunga kantan jer....

Sedih kan...harga mahal tapi x sedap....
x nak bising2 aku makan sikit tu jer la..just makan dari x makan langsung...rezeki org stress hari ni
mcm ni la..semua serba x kena..esok mmg nak bawak bekal la..
x leh jadi la mcm ni....


8 comments:

  1. sedih bila kenang dulu zaman sekolah 1.50 je laksa !!! kemain mahal nau skrg kan kan kannnnn

    ReplyDelete
  2. sedey bile dpt makanan yg fail gitu
    kalo msk sdiri fal xpe lagi
    ni kalo beli..sbb sah2 kalo nk niaga mmg la kena terer masak kan..ni msk main hentam jek
    puuiiih

    ReplyDelete
  3. Yang mahal bekas tu kot? Biasa dalam 3-3.50 je kan harga...

    ReplyDelete
  4. sedih..
    esok bangun awal pagi, masak laksa..tapau bawak gi opis..ekekekek

    ReplyDelete
  5. hye kak..folo kat sini jugak, ade 2 blog ek kak..heheh..rajin akak...

    aa'ah rupa laksa tu menarik, kalo masin n masam terlampau mmg tolak tepi la jwpnye...sabar je la kak, jgn stress2 tau sis! take care!

    ReplyDelete
  6. yup kalau mahal sedap berbaloi tp kalau sebaliknya mmg nak kena...tak yah beli dah

    ReplyDelete
  7. paling tak best dlm dunia ialah byr mahal tapi tak sedap. I can feel u, suria amanda.

    ReplyDelete
  8. perghh... tengok jer, pon dah tau..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah