Monday, June 18, 2012

Jerebu di Kuala Lumpur


Gambar amik last friday...giler teruk jerebu...sampai pedih2 mata...
cik abg siap pesan...jgn keluar sangat dari opis sebab jerebu teruk...aku memang la x kemana..tp 
masa balik Seremban ari tu sempat la snap gambar 2-3 keping...teruk weh...especially KL 


Actually ni on da way seremban...kat mana aku lupa...


Jelas kan jerebu teruk


Ni lagi la...

Gambar kat Seremban aku x amik sebab  sampai Seremban dah senja...pas tu malam tu jugak aku balik Kg sebab air takde kat area umah aku...
so balik la kg...berehat kat sana...pelik bin ajaib..batuk aku dan selsema terus kurang bila kat kg...
hari ni balik KL masuk2 opis jer...ekon kuat..aku batuk x hengat dan selsema semula...
patut ari ni aku pi spital kan...tp aku dah salah tgok tarikh...
aku nyer check up tu Selasa...bukan ari ni...Dah balik KL malas la plak aku nak balik Seremban semula...
x tau la nak pi ke tak...since dah ok dah ni...tengok la esok caner....




10 comments:

  1. jumaat paling teruk jerebunya..
    kita ni yg baru nak baik demam.. kena batuk balik..

    ReplyDelete
  2. aku risau ngan jerebu ni...aku ni dah la ada asma...huhu...

    harap jerebu ni cepat la pergi...

    ReplyDelete
  3. kat selangor pon same..teruk jugak...mmg x bape ok kesihatan..lg2 dok dlm ekon..tetibe je selsema.....alasan x buat keje..hik3

    ReplyDelete
  4. jgn keluar sgtlah sis..kalau keluar pun pakai face mask..kot2 boleh kurangkan jerebu tu..

    ReplyDelete
  5. bahaya jerebu nih terutamo kat bdk2 kan...

    ReplyDelete
  6. kene pakai mask setiap masa. take care!

    ReplyDelete
  7. along jemput join contest di http://belogella.blogspot.com/2012/06/contest-nandos-minggu-1-we-grill.html

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah... harini beransur baik keadaan jerebu....

    kalau tak... hmmm rasa semak dan serabut aje....

    mood pun hilang....

    ReplyDelete
  9. Yup.. masa jerebu teruk ni kawasan perumahan ai turut terjejas.. memang teruk sungguh.. itulah kali pertama berhadapan secara langsung dengan jerebu.. hingga sekolah diarah tutup.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah