Wednesday, June 13, 2012

Rezeki Hari Ni...


Hari ni aku bawak bekal untuk sarapan...buat sandwich sardine jer..senang kan...
bukan apa..beli sarapan kat food court rasa mcm dah muak...jgn x percaya aku boleh habiskan sandwich
tu sorang2...pas tu bising gemuk kan....hehhehe..

 nampak ada 2 keping jer...
 padahal ada 4 keping...

Brooch ni aku dapat dari Azmir, budak dept aku balik dari Korea..
aku nak keychain tp dia kata xde yang menarik so dia belikan aku brooch yang merangkap hadiah birthday aku jugak...ok..aku suka brooch...
nak2 yang besar2..pakai dengan baju kurung pahang...
mana ada perempuan x suka ngan perhiasan kan?



10 comments:

  1. sedapnye kak long..lame dah tak buat sandwich sendiri...sardin ade jek kat umah tu....limau nipis pun ade...boleh laa buat mlm ni heheheeheh....mkn nasi pun boring la kan..

    ReplyDelete
  2. emm..ye la..dah lama tak buat sandwich..nak buat gak la....

    emm..cantik brooch tu..

    ReplyDelete
  3. nampak sedap pulak sandwich tu..

    ReplyDelete
  4. Lovely
    - akak buat apa pun sedap dik..eh...hahahahaha

    ReplyDelete
  5. ala nok, ko baru 4 keping, kalau aku, 6 keping pun boleh habis tau!! hahaha...

    ReplyDelete
  6. roti pun kenyang kan. lg best kalau buat sendiri. hehe..

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan daripada Kancil...

    terima kasih...wah sedapnya nie...wat kancil lapar sekarang nie

    ReplyDelete
  8. 2015 makan roti kosong je.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah