Wednesday, June 20, 2012

Korang Dah Tempah Baju Raya???


Rata2 kawan2 blogger semua dah buat post pasal baju raya walaupun bulan posa x berapa nak lama lagi
bulan depan jer kan...korang dah tempah ke baju raya???
aku tahun ni x tempah banyak...2 helai jer...bukan x beraya eh...just sajer tempah..
sebelum2 ni dah tempah banyak so..masih boleh guna lagi...jimat cermat sket..
tumpu at anak jer nanti...


Kain kaler purple ngan light green tu aku dah tempah masa Ateh kahwin ari tu...pakai sekali jer...
yang hijau ada corak tu baru jer hantar ngan kain cotton vietnam kaler hitam last week..
ni aku hantar kat tailor baru kat umah Acik aku...murah giler aku rasa..so sajer nak test ok tak
aku hantar la 2 pasang kain dulu..siap bagi baju contoh...

Baju kurung > RM27.00
Baju kurung Pahang > RM30

Murah kan?

sebelum raya aku amik...heheheheh



12 comments:

  1. x de bajet baju raya tahun neh~ waaaaaa~

    ReplyDelete
  2. lom lg..rasanya nk beli yg dah siap..mls nk tempah2 skang ni..

    ReplyDelete
  3. Murahnya harga? Kat mana ae? Nak hantar Taylor yg sm boleh x?

    ReplyDelete
  4. huwaaaa...tahun nie tak leh nak pakai baju raya sgt.....kna carik jubah-2 jea....perut makin besaq....heheheheee....
    so, nak kna siap duit jea ar.....
    murahnya tailor nie sis....dekat mane nie......aduh...jeles nie.....pas bersalin kna ada stok baju kurung lagi nie......

    ReplyDelete
  5. Dah :) kena tempah awal sbb takut nanti tkg jahit dh xnak ambik :p .. tggu nak beli baju siap pulak nanti :)

    ReplyDelete
  6. Mak aiii...murahnye...

    Saya tempah sepasang RM70. Kalau 3 pasang dah RM210...huhu...Tapi mmg puas hati dgn tailor ni :) mahal pun mahal la...

    ReplyDelete
  7. baru tempah sepasang..huhu..

    ReplyDelete
  8. nih betul2 tak sabar nak rayo nih...:)

    ReplyDelete
  9. aku ada tempah dah lama dah...tapi ingat nak rembat sepasang lagi baju kurung siap la...

    ReplyDelete
  10. selalunyer cnn esok nak raya hari nie baru beli..beli yang siap punyer sudehh..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah