Monday, June 4, 2012

Lunch at Jake's Starhill Gallery, Jalan Bukit Bintang

Citer Lunch aku di minggu terakhir May ari tuh...x sempat utk aku kongsi bersama...
sepanjang 2 hari makan kat hotel sebab aku assist boss aku buat team building..actually team building utk 
project Pakistan kami...
meh aku kongsi ngan korang....

 kat sini ada hidangan set dan ala carte...tp organizer dah order siap2 utk hidangan set
 Dayang...Lawyer kat Malakoff
 Jake's Charbroil Steaks
 Soup of the day...( aku x suka..lebih rasa bawang besar)
 Mr Walter & Farid
 Fish Fillet
 this is mine....Beef Steak
CEO & Boss aku...

so far ok la makan kat sini....xde la mahal sgt macam aku makan kat The Shook malam sebelum tuh....
ada gambar jugak..nanti aku share..lama x update buat aku hilang skill nak update..x tau nak citer apa
dulu...bahan memang banyak...tabah la Riz....
berdoa semoga semua update selesai..hehehe....sroot sreeet hidung aku ni di tambah bunyi batuk 
yang sangat2 merdu....huh...
bila nak elok? apa pun tak bleh dah ni.....


5 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah