Friday, June 29, 2012

Sepetang Bersama Si Kembar..


Salam Jumaat u olls, aku agak busy dari pagi tadi...sarapan pun sambil buat kerja..
actually xde bahan nak update..tgok2 folder pic..rasanya aku tak kongsi lagi citer ni...


sebelum masuk bergambar dulu
Aressa dan Adelia
masam jer muka naper ni...
jumpa pasangan kembar jugak..tp ni kembar boboiboy..
org lalu lalang confirm berenti tgok dorang dan interview Ibu eh..
naik benda ni pun muka siyes
Aressa dan Ibu
berenti isi minyak jap
belajar tatih
ayah melayan
kita makan dulu...

At last tertidur mcm ni....

memang masa tu time utk diorang tido pun kan...


5 comments:

  1. Sungguh seiras. Tidur pun sama gaya. :)

    ReplyDelete
  2. kembar seiras yg comey sgt2! gigit ckit boleh x!

    ReplyDelete
  3. alaaaaa........ kalo tahu nak gi city park, bleh mekchu tggu kat sana.. nak jumpa kembar.......

    ReplyDelete
  4. Aduh mak...adorable sungguh kenit 2 org ni. Comelnya. Suka tgk pic diorang tdo.

    =D

    ReplyDelete
  5. bestnya ada anak kembar..teringin sangat..hehhe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah